Liigat

Video: Kailiala kuritti sarjanousijaa kuudesti

31.10.
2016
3 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Hämeenlinnan Steelers isännöi EräViikinkejä viime torstaina miesten Salibandyliigassa. Vierasjoukkue oli ottelussa vahvempi maalein 5-12.

EräViikingit johti ottelua kahden erän jälkeen jo 3-10, ja tuota erotusta kotijoukkue ei pystynyt kuromaan kiinni, vaikka osuikin viimeisessä erässä yhtä monesti kuin vierasjoukkue. EräViikinkien tehopelaajia olivat 6+0 iskenyt Miko Kailiala ja 1+3 tehtaillut Tuomas Iiskola. Steelersin Iiro Nurminen iski paunat 2+1.

Kahdeksan edellistä otteluaan voittanut EräViikingit johtaa miesten Salibandyliigaa. Steelers on kolmanneksi viimeisenä.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Steelers5-Kailiala6
31/10/2016
Tasoero oli aivan valtava mutta niinhän sen pitääkin olla jos jengi joka _nousee sarjaan kahden hävityn karsinnan jälkeen_ ja _kaksi sarjassa jo kauan ollutta jengiä fuusioituvat_ kohtaavat. Evi on kyllä kova tällä kaudella jo.
Ervi
31/10/2016
Mielenkiintoinen pelinumero 65 91. No Kevin Söderling pelaa numerolla 91 ihan vaan
Aina helppo??
31/10/2016
Sanoiks se tosiaan "AINA HELPPO"... Go for it

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.