Divarit

Video: Kajoksinen ilmiliekeissä Loviisassa – taidokas esityö kruunasi viiden pisteen illan

25.10.
2016
2 Kommenttia
2
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Loviisan Tor ja SB Welhot väänsivät sunnuntaina miesten Divarissa. Kuopiolaisjoukkue nappasi pelistä täyden pistepotin maalein 6-9.

Tor aloitti ottelun hyvin ja johti ensimmäisen periodin jälkeen maalein 2-1. Vierasjoukkue sai pelin juonesta kiinni toisessa erässä, ja vei sen selkein 1-5-lukemin. Viimeinen erä päättyi tasan 3-3.

Welhojen kapellimestarina hääri syyskuun parhaaksi Divari-pelaajaksi valittu Pauno Kajoksinen. Kajoksinen taiteili pisteet 2+3. Otsikossa mainittu suoritus nähdään videolla kohdasta 3.27 eteenpäin. Riku Tuononen laukoi hattutempun, ja Iiro Lankinen onnistui pistein 2+1. Torin Tommi Taimisto iski tehot 2+1.

Welhot majailee tällä hetkellä sarjan kakkostilalla, eikä ole toistaiseksi hävinnyt otteluakaan. Loviisan Tor löytyy sijalta yhdeksän.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Rambo
26/10/2016
Melkoinen veto näyttäisi löytyvän Torin numero #36 Matias Palmilta! Liigatason laukauksia!
...
26/10/2016
Kovia on laukaukset, varsinkin se toinen maali!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.