Liigat

Video: Keskitalo passasi ja Kaerla nautiskeli jatkoajalla – SalBa piti jälleen kotipisteet itsellään

04.10.
2016
0 Kommenttia
3
Liigat
SalBan Niko Kaerla pääsi iskemään jatkoaikamaalin takatolpalta. Kuva: Elmeri Elo

SalBan Niko Kaerla pääsi iskemään jatkoaikamaalin takatolpalta. Kuva: Elmeri Elo

SalBa kukisti Kooveen 6-5 jatkoajalla sunnuntaina miesten Salibandyliigassa. Raumalaisten voittomaalin iski ylivoimalla Niko Kaerla kippari Antti Keskitalon herkullisesta tarjoilusta.

SalBa meni johtoon 5-4 Mikko Viitasen maalilla hetki ennen loppua, mutta Koovee kuittasi tämän Samuli Salomaan tasoitettua ilman maalivahtia. Koirapaitojen Petteri Salonen osui kahdesti, ja Kooveelta tehot 1+1 keräsivät Lassi Kotovaara, Tommi Ahola sekä ex-SalBa Jasse Kuusisto.

SalBalle voitto oli toinen perättäinen kotihallissa, ja tamperelaisten kausi on puolestaan käynnistynyt yhdellä voitolla sekä kolmella tappiolla.

Tulosvetovihje:

Koovee seuraavaksi Indiansin vieraaksi

Salibandyliiga jatkuu Kooveen osalta keskiviikkona vieraspelillä Espoossa, kun Otahallin isäntä Indians ottaa tamperelaiset vastaan. Indiansin puolustus on ollut rautaa kolmessa voitto-ottelussa, ja omiin on mennyt vasta viisi palloa. Kooveen vierasvoitto tuntuu ensimmäiset pelit huomioiden yllätykseltä.

Pääkallo.fi:n maaliarvio: Indians 5,6,7-Koovee 2,3,4
Peliaika ja -paikka: ke 5.10. klo 18.30, Otahalli

Veikkauksen Tulosvetoon >

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.