Ulkomaat

Video: Kohonen lähestyy tuhannen tehopisteen rajapyykkiä Ruotsissa

28.10.
2016
0 Kommenttia
6
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

FC Helsingborg ja Pixbo kohtasivat Ruotsin Superliigassa keskiviikkona. Helsingborg oli ottelussa selkeästi parempi, ja vei voiton maalein 10-3.

Kotijoukkueen pistenikkareita olivat 2+3 nakutellut Linus Nordgren, 3+1 naulannut Daniel Johnsson sekä 1+3 taiteillut Jami Manninen. Manninen on äitynyt viime aikoina hyvään vireeseen, ja on naulannut pisteet 5+9 kymmenessä ottelussa. Suomalaislaituri on joukkueensa kolmanneksi tehokkain Johnssonin ja Nordgrenin jälkeen.

Mika Kohonen saalisti ottelussa kaksi syöttöpistettä. Konkari on nyt iskenyt kymmenessä ottelussa tehopisteet 3+10, kun edellisillä Ruotsin kaudella (2014-2015) syntyivät tehot 3+11 19 ottelussa.

Kohonen lähestyy ensimmäisenä pelaajana maagista tuhannen pisteen rajapyykkiä (pudotuspelit mukana) Ruotsin Superliigassa, sillä tehopisteitä on nyt kasassa kaikkiaan 992. Tähän on hyvä lisätä, että sentteri on tehnyt Salibandyliigassa yhteensä yli 400 pistettä, kun runkosarja ja pudotuspelit huomioidaan.

Suomalaisista myös Petri Hakonen onnistui ottelussa maalinteossa, ja on tehtaillut pisteet 2+1 tällä sesongilla. Juha Kivilehto jäi tehoitta, mutta koko kaudella pisteitä on kertynyt kaksi (1+1). Mika Ahosen luotsaama Helsingborg on esiintynyt erinomaisesti alkukaudesta, ja joukkue majailee Falunin sekä Pixbon jälkeen kolmantena.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.