Video: Kohonen lähestyy tuhannen tehopisteen rajapyykkiä Ruotsissa

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

FC Helsingborg ja Pixbo kohtasivat Ruotsin Superliigassa keskiviikkona. Helsingborg oli ottelussa selkeästi parempi, ja vei voiton maalein 10-3.

Kotijoukkueen pistenikkareita olivat 2+3 nakutellut Linus Nordgren, 3+1 naulannut Daniel Johnsson sekä 1+3 taiteillut Jami Manninen. Manninen on äitynyt viime aikoina hyvään vireeseen, ja on naulannut pisteet 5+9 kymmenessä ottelussa. Suomalaislaituri on joukkueensa kolmanneksi tehokkain Johnssonin ja Nordgrenin jälkeen.

Mika Kohonen saalisti ottelussa kaksi syöttöpistettä. Konkari on nyt iskenyt kymmenessä ottelussa tehopisteet 3+10, kun edellisillä Ruotsin kaudella (2014-2015) syntyivät tehot 3+11 19 ottelussa.

Kohonen lähestyy ensimmäisenä pelaajana maagista tuhannen pisteen rajapyykkiä (pudotuspelit mukana) Ruotsin Superliigassa, sillä tehopisteitä on nyt kasassa kaikkiaan 992. Tähän on hyvä lisätä, että sentteri on tehnyt Salibandyliigassa yhteensä yli 400 pistettä, kun runkosarja ja pudotuspelit huomioidaan.

Suomalaisista myös Petri Hakonen onnistui ottelussa maalinteossa, ja on tehtaillut pisteet 2+1 tällä sesongilla. Juha Kivilehto jäi tehoitta, mutta koko kaudella pisteitä on kertynyt kaksi (1+1). Mika Ahosen luotsaama Helsingborg on esiintynyt erinomaisesti alkukaudesta, ja joukkue majailee Falunin sekä Pixbon jälkeen kolmantena.