Liigat

Video: Kotilaisen soolo ja Heikkisen tykki säväyttivät Happeen pisteryöstössä Espoossa

29.10.
2016
1 Kommentti
1
Liigat
Kuva: Joni Winstén

Kuva: Joni Winstén

Westend Indians kärsi kauden ensimmäisen kotitappionsa Jyväskylän Happeeta vastaan parjantaina. Happee vei Salibandyliigan ottelusta pisteet mukanaan numeroin 4-6.

Juuso Heikkinen vei kovalla laukauksellaan Happeen 2-4-johtoon hieman ennen ottelun puolta väliä. 2+1-pisteet iskenyt Santeri Toropainen kuitenkin vastasi niin ikään kaukolaukauksella ja kavensi lukemat toisessa erässä.

Päätöserässä Jaska Kunelius lisäsi jyväskyläläisjohtoa ja Peter Kotilainen sooloili näyttävän 3-6-maalin pallonriiston jälkeen.

Kotilainen ja Petri Kauko olivat Happeen tehokkaimmat 1+1-pisteillä. Indiansin leiristä Toropaisen puolustajapari Lauri Westerholm iski niin ikään kaksi (1+1) pistettä.

Indians on sarjataulukossa kuudentena, ja joukkueella on kasassa 10 pistettä. Happee seuraa kahden pisteen päässä kahdeksannella sijalla.

Ottelutilastot
Joni Winsténin kuvagalleria ottelusta
Juhani Järvenpään kuvagalleria ottelusta

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
teejii
29/10/2016
Kylläpä meni pakki helpolla kujalle tossa Kotilaisen "soolossa", vaikka ei oteta mitään pois Kotilaiselta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.