Video: LeBan neljän ottelun tappioputki katki – HIFK edelleen voitoitta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

LeBa ja HIFK kotasivat sunnuntaina miesten Divarin merkeissä Kontiolahdella. Kotijoukkue vei voiton ottelusta maalein 7-3.

LeBa karkasi heti ottelun ensimmäisessä erässä 3-0-johtoon. Toinen periodi meni kotijoukkueen nimiin maalein 4-1. HIFK vastasi päätöserän maaleista, mutta ei päässyt neljää maalia lähemmäksi.

LeBan tehopelaaja oli 2+2 tehtaillut Henry Vartiainen. Jere Kaartinen osui kahdesti. Tatu Könönen ja Elias Ikonen syöttivät kaksi maalia mieheen. HIFK:n Asko Santero iski pisteet 1+1 ja Paolo Keinänen venyi 28 laukauksen tielle.

LeBa katkaisi voitolla neljän ottelun tappioputkensa. Joukkue on nyt Divarin sijalla 11. HIFK on kerännyt seitsemästä ottelusta ainoastaan yhden pisteen ja on Divarin jumbosijalla.

Ottelutilastot

12 comments

  1. Yllätyitkö? Vilkasepa taustojen nimilistaa ja pelaajaluetteloa, niin ymmärrät miksi se kasa on niin iso ja haiseva. Pelkkiä asennevammaisia left overeita koko jengi. Luulitko oikeasti, että Hifki olisi vuosien aikana muuttanut mitään toiminntatavoissaan?

  2. HIFK ja ÅIF, tervetuloa kakkoseen. Divari on liian kova sarjataso molemmille.

  3. Onpa karmeeta puolustamista HIFK:lta, yhdessäkään LeBan maalissa ei olla kunnolla vastustajassa kiinni. Tällä tyylillä tulee todella kylmää kyytiä Welhoilta seuraavassa pelissä.

  4. Miten sä Heikki uskallat? Kohta tulee sullekin kovaa tekstiä pienistä piireistä :-). Sinänsä en edes tiedä miksi tohon niin naurettavaan uhkailuun enää tartun. Kovasti silti odotan suuren ja mahtavan hifkin huutelijoiden vastausta! Mä oon oman linjani ervi(vai mikä se virallinen lyhenny nyt onkaan) edustuksen suhteen. Fuusioperhe jyrää!!

  5. Mikä Heikkiä noin nakertaa, ota vaikka huikkaa jos se helpottaa? Ja S7 jauhaa samaa skeidaa joka ketjussa. Salibandyssa on koko Suimessa pienet piirit, olet aika kujalla jos jotain muuta luulet. Ervillä menee nyt hyvin, hehkuta sä S7 rauhassa sitä kun kukaan muu ei sitä tee, se vaan taitaa olla niin hajuton ja mauton seura Sarjat on vasta alussa, kyllä se ÅIF ja HIFK vielä napsii voittojakin kauden edetessä. Ja ei ne HIFK pelit mitään tyrmäystappioita ole ainkaan vielä olleet, joten erot ovat muihin aika marginaaliset.

  6. Turhaan haukutte Rödaa. Alku on skuffailtu ja vähän otettu lungisti. Paju on huippukoutsi ja kun peräsimessä on suuri-mahtava Sakari Lehtimäki niin menetys on taattu. Parviaisen Iirokin taitaa hommat eli kyllä homma on hyvissä käsissä. Pelaajisto Ifkissä vasta opettelee divarivauhtiin, mutta playoffs paikka on kiikarissa. Räkköläinen ja Vaitio tulevat vielä dominoimaan koko sarjaa. Älkää marisko vaan tulkaa tsiigaa stadin parasta säbää. Voittavaa! Cama Röda!

  7. Hähää nyt heräsitte. Kyllä mä muutakin heitän, itehän totesin että miksiköhän fellow stadilaisia ees ärsytän! Ja hyvä homma ettei uho lopu pariin tappioon, ei pidäkään. Ja oonko väittänyt, että ois isot piirit? Lähinnä nauratti toi kommentti, varmaan sun vaihtuvan nimimerkin takaa. Jos oot seurannut muita kuin hifk ketjuja, niin oon kyllä rankonut ihan huolella eviäkin! Ja samalla koko etelän pikkupiirejä, kun eihän täällä oikein mikään seura vedä jengiä katsomoon. Jos omalla provoilulla saan esim teijän väkeä hereille, niin oon onnistunut. Ja oikeesti jossain ketkussa aikanaan toivoin ja toivon vieläkin, että hifk nousisi liigaan, ehkä saataisiin kunnon stadin derbyjä, missä ois tunnettakin. Nyt tää on aika muniin puhaltelua vähän kaikkialla. Olosuhteet naurettavat, hifkikin taitaa pelata vantaalla, campossa? No joo pointti karkasi, vapaasti saa provota takasin päin, kurren kultajuna vaan puksuttaa yllättävän hyvin :-). Sen tiedän, että ainakin nimim. Osku antaa heti tilaisuuden tullen kuulua takasinpäin. Oikeestaan ois kiva jo nähä noi. Heikki vetää hyvää settiä, omalla tyylillään, jotain tietoa kaverilla kyllä näyttäis olevan, mulla sitten vähemmän.

  8. Mikä ihmeen Vantaan IFK? Nyky IFK pelaa ottelunsa stadissa eikä missään Vantaalla. Piste.

  9. Tottahan täällä puhutaan. IFK:n pelaajamateriaali on köyhä, varsinkin puolustuspäässä. On siellä kuitenkin hyviäkin tekijöitä; Jussila, Vaitio, Tuhkanen, Räkköläinen, Nylander ja Santero. Harmi vain, että kuudella pelaajalla tässä sarjassa ei pärjää.

    Uskon kyllä IFK:n nousevan vielä.

  10. S7:lle. Olet oikeassa, sama kaveri olen, En tiedä miten ”pienet piirit viestin” ymmärsit mutta tarkoitus oli kertoa, että tässä lajissa on todella pienet piirit ja samoja halleja kaikki kulutellaan enkä siten ymmärrä, että joku jaksaa dissata toisella sarjatasolla pelaavaa joukkuetta mitä itse kannattaa. Uhoa saa ja pitääkin olla oman joukkueen puolesta.

  11. Puolustus menee kondikseen kun pakkiparit rakennetaan Hakalan ja Pehrssonin ympärille.

  12. S7, sormi ”lähetä”-näppäimellä odotan Evin, Ervin, Virven (vai mikä se nyt olikaan) ekaa kompurointi. 😛