Divarit

Video: Liigaryhmä ryöpytti alasarjajoukkuetta Suomen Cupissa – lopputulos 20-0

19.10.
2016
11 Kommenttia
4
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Naisten Salibandyliigassa pelaava oululainen SSRA sekä naisten kolmosdivisioonassa esiintyvä espoolainen Northern Stars kohtasivat sunnuntaina naisten Suomen Cupin kolmannella kierroksella. Kotijoukkueena toiminut Rankat Ankat voitti ottelun loppuluvuin 20-0.

Hanna Niemelän ruuti oli erityisen kuivaa, sillä hyökkääjä paukutti tehopisteet 4+4 ottelussa. Hanna-Mari Uimonen onnistui pistein 2+3 ja Jannica Hagström tehoin 3+2. Vieraiden maalivahdit Satu Pekkarinen (25 torj.) ja Mari Hartikka (15 torj.) pysäyttivät tappiosta huolimatta 40 laukausta.

Ottelutilastot

Voiton myötä SSRA jatkaa naisten Suomen Cupin neljännelle kierrokselle. Kierroksen otteluparit löytyvät ohesta.

Naisten Suomen Cupin neljännen kierroksen otteluparit:
SSRA (liiga) – M-Team (liiga)
SB-Pro (liiga) – SB Vantaa (1.div)
Ä-lasti (2.div) – Classic (liiga)
ÅIF (1.div) – TPS (liiga)

Cupin 4. kierroksen otteluiden runkopäivä on sunnuntai 13.11.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Pöllö
19/10/2016
Voitaisko kunnioittaa sitä vastustajaa eikä nöyryyttää vastustajaa täysin turhaa kahdellakymmenellä maalilla...?
Dee
19/10/2016
Mitenkään toki lopputulokseen vaikuttamatta, nähtiinhän tässäkin tuomari jonka oli pakko ottaa roolia matsissa missä sitä ei muuten ollut tarjolla. Miten tuon 10-0 -maalin voi millään tapaa kääntää takaraudaksi?
Pöllölle
19/10/2016
Hieno idea, pitäisi kyllä kirjata turnauksen sääntöihin ettei liigajoukkueet saa pelata täysillä! Mielenpahoittajia taas liikkeellä, olenhan itsekin sellainen.
Ehdoton
19/10/2016
Ehdottomasti liiga joukkueen pitää vetää niin lujaa ku pystyy! Siinä ainaki toi alemman sarjan joukkue näkee et mitä tasoa tavoitella.. Tuskin 3. Divari joukkuees hirveesti masennutaan vaikka liiga joukkue pelin noin tylysti veikin:)
Sjarmo
19/10/2016
Eiköhän se ole parasta mahdollista vastustajan kunnioittamista, että tekee parhaansa ja jättää pelleilyt ihan muille foorumeille.
ESPOOSTA
19/10/2016
Hei,
Northern Stars matkasi suurin odotuksin Ouluun (odotukset ehkä vallan muissa asioissa kuin tuloksessa) . Oli pieni lottovoitto, että joukkue pääsi näinkin pitkälle Suomen Cupissa (siitäkin huolimatta, että kokoajan oli uskoa itseensä). Se, että arvonnassa tuli vastaan liigajoukkue, oli jo hieno asia. ja matka Ouluun ei haitannut, vaan tämä otettiin myös innolla vastaan.

Oulussa vastaanotto oli upea, pelin puitteet hienot. Se, että liigajoukkue pelasi täydellä tempolla, oli käytännössä se, mitä tultiin hakemaan. Olihan Rankoilla Ankoilla toki junioreita mukana joukkueessa, mutta eivät olleet laittaneet liigan kärkinimiä lepäämään. Olisi mielestäni ollut vähän kurjaa jos olisivat tulleet junnurosterilla tai puolilla valoilla. Muuten juuri koskaan ei päästä liigajoukkuetta vastaan pelaamaan, joten ilo irti vaikka tukkaan tulisi :)

Ja tulos oli käytännössä varmasti oikeutettu, eli sen verran on nyt eroa (20 maalia) liigajoukkueen ja kolmosdivarijoukkueen välillä. Olisihan tuo voinut olla myös muutamia maaleja pienempikin tai pari maalia toiseen suuntaan. ja ei tästä kukaan yöuniaan menetä, peliähän tämä vain on :) Muutamia "vastaavanlaisia" tuloksia on helppo muistaa:

Miesten liigaottelu 3.10.2015 M-Team - Viikingit 4-16
Naisten Suomen Cup 6.1.2015 SB-Pro - PirPi 23-1

Eli samaa mieltä kuin Ehdoton. Jos liigajoukkue ei pelaa kuin liigajoukkue, niin koko reissu Ouluun olisi ollut täysimittainen farssi. Nyt tuli sellainen kokemus minkä vielä hyvin muistaa :) ja Ankat toimi loistavana emäntänä. ja tosiaan yksi ylärima tulkittiin maaliksi, mutta ei sekään tässä ketään haitannut, ehkä tuomariparkaa itseään ottelun tauolla. Siinä taisi olla jännää heilläkin :)

Silti on pakkoon sanoa, että todella veikeä kokemus. Samoin myös pienellä hilpeydellä tuli kuunneltua pöydän juontoja, eli sielläkin elettiin vauhdilla mukana. Tsemppiä kuitenkin kaikille Suomen Cupin jatko-otteluihin.
Pelin henki
19/10/2016
Se vaan on silleen että Cupissa alasarjajoukkuekkin voi kirjoittaa melkoisen satutarinan, mikäli onnistuu voittamaan isompiaan. Tämä onkin Suomen Cupin suola! En siis tähän peliin sen enempää viittaa - mutta hyvin tuomari sijoittunut 10. maalissa ;)... SSRA miesten 3.Divarijengi taisteli SSV:tä vastaan pari vuotta sitten ansiokkaasti Oulussa häviten vain muutamalla maalilla! Menestystarinoita lajina myös salibandy kaipaa kaikenkaikkiaan.
ajanottaja
19/10/2016
voittomaali ajassa 00:29, aika nopeasti tuli suhteessa pelireissun pituuteen...
stadi
19/10/2016
nortti pelaa muuten 4div
SNADI
19/10/2016
Nelosdivarin Nortit on säbä-äidit. 3 divarissa tyttäret :)
Tieto
22/10/2016
Sitä vaan, että meikän mielestä cupin pelit pitäisi aina pelata alemman sarjatason kotikentällä. Useinkaan se ei muuttaisi lopputulosta, mutta antaisi ehkä lisäbuustin alasarjajoukkueelle ja sen kannattajille. Saa käyttää mut ei ol pakko hei.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.