Video: Lipsasen Vaasa ei onnistunut Welhojen kaadossa – Pitkäsellä huippuilta

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Kuva: Kuvakaappaus videosta.
Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Miesten Divarin kärkipaikkaa hallussa pitävä SB Welhot jatkoi voittojen tiellä lauantaina kaatamalla SB Vaasan maalein 6–2. Ottelun pistehai oli tehot 2+1 iskenyt Welhojen Janne Pitkänen.

Tasainen kamppailu ratkesi vasta kolmannessa erässä. Welhot iski puolessa minuutissa kaksi maalia heti erän alkajaisiksi. SB Vaasan Henry Backman kavensi tilanteen nopeasti 4–2:een.

Welhojen 5–2-johtomaalia herätti hieman jälkipuintia lehdistötilaisuudessa, sillä videon perusteella Welhojen Sami Aallon maila jäi vaasalaispelaajan jalkoihin. Pallossa ollut Samir Mountassir kaatui menettäen pelivälineen, ja Pitkänen kävi lyömässä pallon verkkoon. Viimeisen maalin viimeisteli Juha Rautiainen tyhjiin.

Kuopioon uuden seuran päävalmentajana palannut Jani Lipsanen antoi tunnustusta Welhoille ottelun jälkeen. Kyseenalaisesta maalista huolimatta lehdistötilaisuus oli varsin lämminhenkinen, ja tilaisuus päättyi päävalmentajien halaukseen.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

5 comments

  1. Vai oikein Joni Pitkänen. Eka Jarkko Nieminen ja sitten Joni Pitkänen. Salibandylla on imua. 🙂

  2. Hieman kyseenalainen tuo Welhoin viides osuma. Suht ison edun saa joukkue, kun Mountassir kaatuu kaverin mailaan. Ei toki peliä ratkaissut, mutta tuomarina olisin puhaltanut pois.

  3. Eikö tyhjiin tehty ”maali” tehty maalivahdin alueelta ja olisi pitänyt hylätä??

  4. Ei sillä ole väliä jos juoksee moken alueen läpi, kun on jo tehnyt maalin. Jalka alueen ulkopuolella siinä vaiheessa kun siirtää pallon maaliin.

  5. Kyllä itse ihmettelen tuota että miksi noita ei vihelletä pääsääntöisesti pois kun lapa jää vastustajan jalan alle vaikka olisi miten vahinko..? Selkeä kamppihan se on.. Minusta pitäis linjata että aina 2 min kampituksesta, jokainen vastatkoon mailastaan..