Divarit

Video: Lipsasen Vaasa ei onnistunut Welhojen kaadossa – Pitkäsellä huippuilta

10.10.
2016
5 Kommenttia
0
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Miesten Divarin kärkipaikkaa hallussa pitävä SB Welhot jatkoi voittojen tiellä lauantaina kaatamalla SB Vaasan maalein 6–2. Ottelun pistehai oli tehot 2+1 iskenyt Welhojen Janne Pitkänen.

Tasainen kamppailu ratkesi vasta kolmannessa erässä. Welhot iski puolessa minuutissa kaksi maalia heti erän alkajaisiksi. SB Vaasan Henry Backman kavensi tilanteen nopeasti 4–2:een.

Welhojen 5–2-johtomaalia herätti hieman jälkipuintia lehdistötilaisuudessa, sillä videon perusteella Welhojen Sami Aallon maila jäi vaasalaispelaajan jalkoihin. Pallossa ollut Samir Mountassir kaatui menettäen pelivälineen, ja Pitkänen kävi lyömässä pallon verkkoon. Viimeisen maalin viimeisteli Juha Rautiainen tyhjiin.

Kuopioon uuden seuran päävalmentajana palannut Jani Lipsanen antoi tunnustusta Welhoille ottelun jälkeen. Kyseenalaisesta maalista huolimatta lehdistötilaisuus oli varsin lämminhenkinen, ja tilaisuus päättyi päävalmentajien halaukseen.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Vee
10/10/2016
Vai oikein Joni Pitkänen. Eka Jarkko Nieminen ja sitten Joni Pitkänen. Salibandylla on imua. :-)
Kimi
10/10/2016
Hieman kyseenalainen tuo Welhoin viides osuma. Suht ison edun saa joukkue, kun Mountassir kaatuu kaverin mailaan. Ei toki peliä ratkaissut, mutta tuomarina olisin puhaltanut pois.
Mietinpä vaan
10/10/2016
Eikö tyhjiin tehty "maali" tehty maalivahdin alueelta ja olisi pitänyt hylätä??
miettijälle
10/10/2016
Ei sillä ole väliä jos juoksee moken alueen läpi, kun on jo tehnyt maalin. Jalka alueen ulkopuolella siinä vaiheessa kun siirtää pallon maaliin.
Tepi
11/10/2016
Kyllä itse ihmettelen tuota että miksi noita ei vihelletä pääsääntöisesti pois kun lapa jää vastustajan jalan alle vaikka olisi miten vahinko..? Selkeä kamppihan se on.. Minusta pitäis linjata että aina 2 min kampituksesta, jokainen vastatkoon mailastaan..

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.