Divarit

Video: LNM tyly vieras – LeBan tappioputkelle jatkoa

19.10.
2016
2 Kommenttia
1
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

LeBa-96 ja LNM väänsivät lauantaina miesten Divarin merkeissä. LNM kaivoi Kontiolahdelta vieraspisteet maalein 1-5.

Ottelun ensimmäinen erä oli maaliton. Toisessa periodissa vierasjoukkue onnistui maalinteossa kahdesti. Viimeinen erä oli edelleen LNM:n heiniä, eikä kotijoukkue päässyt enää kahta maalia lähemmäksi.

LNM:n Veli-Pekka Turula ja Jarkko Hiltunen iskivät pisteet 1+1 mieheen. Marko Latvalehto syötti kaksi maalia. Kotijoukkueen Lari Naumanen torjui 27 laukausta maalillaan.

LNM voitti viikonloppuna sekä LeBan että Josban ja on nyt sarjataulukon neljäntenä. LeBalle tappio oli kolmas perättäinen. Joukkue löytyy sarjataulukon sijalta 11.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Videotuomarin veli
19/10/2016
On kyllä melkoista hölkkäilyä puolustamaan sinisellä. Kun pallo menetetään hyökkäyspäässä, niin ehtiikö kaikki edes palata puolikentän toiselle puolelle kun pallo jo omassa rysässä? Ehkä alla oli pitkä vaihto? Tai jalat muuten vaan on kipeet ja siks niillä voi juosta vain hyökkäyssuuntaan...
Joensuusta
19/10/2016
Minne on katsojat hävinneet? Viime syksynä oli II-divisioonan peleissä tuplasti katsojia. Lauantaina samaan aikaan vielä Josban peli. Saa nähdä meneekö enää 100 rikki.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.