LeBa-96 ja LNM väänsivät lauantaina miesten Divarin merkeissä. LNM kaivoi Kontiolahdelta vieraspisteet maalein 1-5.

Ottelun ensimmäinen erä oli maaliton. Toisessa periodissa vierasjoukkue onnistui maalinteossa kahdesti. Viimeinen erä oli edelleen LNM:n heiniä, eikä kotijoukkue päässyt enää kahta maalia lähemmäksi.

LNM:n Veli-Pekka Turula ja Jarkko Hiltunen iskivät pisteet 1+1 mieheen. Marko Latvalehto syötti kaksi maalia. Kotijoukkueen Lari Naumanen torjui 27 laukausta maalillaan.

LNM voitti viikonloppuna sekä LeBan että Josban ja on nyt sarjataulukon neljäntenä. LeBalle tappio oli kolmas perättäinen. Joukkue löytyy sarjataulukon sijalta 11.