Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Naisten Salibandyliigassa pelattiin yksi ottelu keskiviikkona. Tampereen Spiral-hallissa pelattu Koovee–M-Team päättyi lopulta pistejakoon maalein 5–5.

Vierasjoukkue M-Team käytti maalipaikkansa tehokkaasti ja siirtyi Terhi Talvitien osumalla jo 1–5-johtoon kolmannessa erässä.

Koovee esitti kotiyleisölleen kuitenkin huiman kirin. Viimeisellä kymmenminuuttisella Roosa Salmela ja Ellinoora Huotari toivat joukkueen kolmen maalin takaa tasoihin reilussa kuudessa minuutissa.

Kolme maalia tehneelle Huotarille tarjottiin ratkaisijan viittaa vielä jatkoajalla, mutta rankkariyritys ei uponnut M-Teamin Arla Salon selän taakse, ja näin ollen joukkueet tasasivat pisteet.

Illan parhaasta tehopistesaaliista vastasi M-Teamin Taru Nordman tehoilla 3+1.