Liigat

Video: Markkolan komea soolo käynnisti Oilersin murskajaiset

25.10.
2016
6 Kommenttia
3
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Esport Oilers ja Koovee kohtasivat lauantaina miesten Salibandyliigan merkeissä Espoossa. Oilers oli ottelussa rutkasti parempi ja vei voiton maalein 8-1.

Oilers oli tyly isäntä heti alusta alkaen. Se latoi taululle 4-0-lukemat heti ensimmäisessä erässä. Toinen erä oli maaliton, mutta viimeinen periodi meni kotijoukkueen nimiin maalein 4-1.

Kotijoukkueen teholinko oli 3+1 naulannut Eino Pesu. Arvid Vonk pysäytti Kooveen maalilla 24 laukausta.

Oilers on voittanut viisi ottelua peräjälkeen ja majailee sarjakakkosena. Kooveelle tappio oli viides perättäinen, ja tamperelaisnippu majailee nyt toiseksi viimeisenä.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Ihmettelijä
25/10/2016
Pääsarjaottelu ja paikalla videon mukaan reilusti katsojia eikä MINKÄÄNLAISTA kannustusta. Toki maaleille hurrataan mutta muuten? Ja pääsarja...
Gunnar
25/10/2016
Vähän on nihkeetä tampereen kolmosseuran meno. Joukkue täynnä potentiaalisia pelimanneja, mutta jostain kiikastaa.
Sapelihammastiikeri
25/10/2016
Ei siellä katsomossa kuulu elämöidä. Onneksi Espoossa järkkärit tulee poistamaan asiattomat ihmiset pois katsomoista. Maaleille ja muille hienoille suorituksille annetut kohteliaat mutta kohtuulliset aplodit luonnollisesti ovat ok. Huutaminen ja muu elämöinti saati hyppiminen ja pomppiminen ei espoolaiseen kannattajakulttuuriin onneksi kuulu!
Jyrkkö
25/10/2016
Kooveen ongelma älytön ylihyökkääminen ja liian riskillä pelaaminen. Yksinkertaista.
Gunnar
25/10/2016
Ylihyökkäämisellä pitäis kyllä saada enemmän tulosta aikaan mitä tähän asti, taitoahan Kooveen hyökkäykseltä löytyy. Tuntuu vaan että kaikki on jotenkin kipsissä, ei saada mitään irti omista vahvuuksista.
Kooveelainen
26/10/2016
Kooveella on kuitenkin uusi valmennus, uusi pelitapa sekä erilainen roolitus joukkueessa verrattuna aikaisempiin kausiin. Tämä ottaa aikansa, mutta toki tässä pikkuhiljaa apina kasvaa selässä tappio tappiolta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.