Liigat

Video: Miko Kailiala muutti käyristystään – valmentaja uhkasi sahata kärkikoukun lavasta pois

31.10.
2016
14 Kommenttia
38
Liigat
Pääkallo.fi pääsi tutustumaan Miko Kailialan mailakassin sisältöön.

Pääkallo.fi pääsi tutustumaan Miko Kailialan mailakassin sisältöön.

Pääkallo.fi pisti pystyyn uuden Minä ja mun maila -juttusarjan, jonka ensimmäisessä osassa perehdytään EräViikinkien ja Suomen maajoukkueen maalitykki Miko Kailialan työkaluun.

Minkälaisella mailalla Kailiala pelaa? Minkälainen varsi ja lapa ovat hyökkääjän mieleen? Entä minkälaisella käyristyksellä hän painaa maaleja? Nämä ja aika moni muu asia selviää alla olevalta videolta.

– Nuorempana oli aikamoinen kärkinökö lavassa, mutta Ray Backman (Kailialan valmentaja TPS:ssä) tuli ja sanoi vetävänsä sen sahalla poikki, koska sillä ei pysty aikuisten peleissä pelaamaan, Kailiala naureskelee videolla.

Kailiala pelaa mainiota kautta EräViikinkien riveissä. Kymmenessä liigaottelussa on syntynyt tehot 17+7=24. Kaikkiaan 23-vuotiaalla pelimiehellä on käynnissä jo seitsemäs kausi Salibandyliigassa. Tehoja runkosarjassa 151 ottelussa on tähän mennessä kertynyt kiitettävät 177+71=248. EräViikinkien lisäksi Kailiala on edustanut liigaurallaan TPS:aa ja SSV:tä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Kärkikissa
31/10/2016
Loistava juttusarjan aihe! Ehtymätön kaivo. Toivottavasti ei jää pariin kolmeen juttuun.
Peku
31/10/2016
Juttusarjana loistava, tätä ei ole videomateriaalina nähty koskaan. Pääsarjat (MLiiga, Nliiga, D1vari) voisi toimia hyvin, toki resurssit ovat rajalliset.

Ps. Kailiala ilmeisesti Exelin sponsoroima ja kaveri painaa yhden kovimmista kilpailijoista (Fat Pipe) housut jalkaan haastatteluun.
S7
31/10/2016
Exel on tässä kohtaa vieraalla maalla, kun eviä sponssaa fättäri, niin väkisinkin tulee sekoitusta merkkien välillä :-).
Wiggum
31/10/2016
Mahtavaa Pääkallolaiset! Hieno juttusarja.
Kriitikko
31/10/2016
Postiivinen juttu kaikkiaan. Sponssikin sai hyvin näkyvän todistuksen pelaajan työvälineestä.
Juuri tälläisiä nuorempia säbän tähtiä kun tuodaan esille postiivisesti, saa junnutkin hyviä esikuvia.
Pääkallo uudistuu kuten muutkin printtimediat, hyvä homma, me lukijat saamme videoiden kautta värikkäämpää seurattavaa.
t.
31/10/2016
tämä sit toisaalta on just jotain, tätä voi katsella, tuntuu aidolta.
KREIVI
31/10/2016
S7, housut näyttäisivät olevan perus FP kollarit joissa säbän kuumimman koutsin Markus Huhtimon firman logo. Eräviikinkeihin nuo housut eivät liittyne. Twitterin mukaan Exel mukana tässä, eli hienoa jos mailafirmat haluvat rahoittaa tälläistä, hyvää julkisuutta kyllä.
S7
31/10/2016
Kai ne nyt liittyy, Mahu kantaa pojille ylijäämät, ettei tarvii hennesistä käydä hakemassa ;-)
Tomi
01/11/2016
Salibandylehti takaisin! Videot erikseen
Muistaakseni
02/11/2016
Jos oikein muistan, taitaa henkilökohtainen sponsori mennä joukkueen tai seuran edelle!
HYVÄ
18/11/2016
LOISTAVA SARJA IDEA! Junnut tykkää ja oppii!
#20100
25/11/2016
Ajatuksena aivan loistava videosarja, monia junnuja ja muita välineistä kiinnostuneita säbäniiloja kiinnostava konsepti. Mutta missä viipyy sarjan uudet jaksot? Tämän kaltaiset pidemmät tauot ja epätietoisuus siitä, ollaanko sarjaa edes jatkamassa, vaikuttavat mahdollisesti epäsuotuisasti katsojien määrään.
Jussi Ojala / Pääkallo.fi
25/11/2016
Tattis asiallisesta palautteesta nimimerkille #20100. Kieltämättä suunniteltua maltillisempaa tahtia olemme näitä saaneet puskettua ulos, mutta jatkoa on kuitenkin luvassa. Seuraava osa on jo kuvattu ja saadaan pian julkikin. Ja tarkoitus on puskea pian lisää, on vain ollut muiden kiireiden päälle hieman haasteita saada MJ-pelaajia tavoitettua kuvauksia varten. Ovat näillä hetkillä kovin kiireisiä...
#20100
26/11/2016
Loistavaa, että tämä sarja saa jatkoa, koska kuulun juuri tähän mainitsemaani säbäniilo kategoriaan. Toki on täysin ymmärrettävää, että niin toimituksella kuin itse pelaajillakin pitää kiirettä. Varsinkin näin MM-kisojen alla. Kiitokset ja ehdottomasti plussat myös toimitukselle asiallisesta sekä nopeasta vastauksesta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.