Liigat

Video: Näin EräViikingit tykitteli KrP:n maan rakoon – viimeinen erä 9-0

04.10.
2016
6 Kommenttia
4
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

EräViikngit ja Nokian KrP mittelivät sunnuntaina paremmuudesta Salibandyliigan kärkiottelussa Vantaan Energia Areenalla. EräViikingit nappasi täyden pistepotin murskaavin 15-5 -loppulukemin.

Kotijoukkue aloitti ottelun vahvasti, ja ensimmäiselle erätauolle lähdettiin tilanteesta 4-1. Toisessa periodissa KrP paransi otteitaan, ja viimeisen erän kynnyksellä joukkueiden välinen erotus oli kutkuttava 6-5. Kolmannen kaksikymppisen aikana EräViikingit ei jättänyt mitään sattuman varaan, vaan iski taululle yhdeksän maalia, eikä päästänyt enää yhtäkään.

EräViikinkien tehomiehiä olivat 3+1 iskenyt Mika Moilanen sekä 2+2 taiteillut Miko Kailiala. Roni Laasonen jatkoi vahvaa maalivirettään, ja laukoi hattutempun. KrP:n pistenikkareita olivat 1+1 tehtailleet Henri Johansson ja Joni Henttonen.

EräViikingit on voittanut kolme neljästä ensimmäisestä ottelustaan ja on Salibandyliigan piikkipaikalla vahvan maalieron (+23) turvin. Nokian KrP:lle tappio oli kauden ensimmäinen, ja joukkue on nyt sarjataulukon kolmantena.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
tt
05/10/2016
Hyvin kesti KrP-valmentajan kasetti haastattelussa jos jotain positiivista pitää etsiä näätien sunnuntain esityksestä.
Näätä
05/10/2016
Ei taida tolla krp 2dirre molkella riittää liigaa
SählyNiilo
05/10/2016
Onko kyse laiskuudesta vai mistä, kun ei EräViikinkien maalikoosteessa ole viitsitty vierailijan maaleihin tekijöitä tai syöttäjiä laittaa esille? Oman remmin maaleihin kyllä tekijät tulevat isosti esille.

Muutenkin noin yleisellä tasolla voisivat pääkaupunkiseudun joukkueet hieman ottaa mallia maalikoosteiden osalta monista muista joukkueista. Laadukkaita maalikoosteita tekeviä joukkueitakin, kun on useita. Esimerkkejä voisin mainita niin divarin seuroista kuin liigan puoleltakin useita, mutta maininnan saakoon Blue Fox, SB Welhot ja Loviisan Tor divarin osalta sekä liigan puolelta TPS, Koovee sekä OLS. Kaikilta joukkueilta tulee melko pian pelien jälkeen laadukkaat maalikoosteet.
SählyNiilo
05/10/2016
Unohtui myös ihmetellä sellaista jännää juttua, että esimerkiksi Oilersin ja EräViikinkien osalta ei kotikentällä tappioon päättyneistä otteluista löydy lainkaan koosteita.
JP
05/10/2016
Asiallisia kommentteja, itse mietin myös miksi kooste ei voi kunnioittaa vastustajaa nimillä. Ottakaa yhteyttä kouluihin ja pyytäkää apua media ja markkinointi opiskelijoilta. Mahtava nippu pelaajia vähän lisää hypeä niin awot, ikävä katsoa tyhjiä katsomoita koosteesta.
S7
05/10/2016
Liian iso halli, tota ei nykyisellä suosiolla täyttäis mikään jengi, semmoinen n.tuhat vetävä näyttäis jo täydemmältä. Ihmettelin koosteessa myös miksei ollut vastustajan maalien tekijöitä/syöttäjiä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.