Liigat

Video: Nivala huudatti lahtelaisyleisöä jatkoaikamaalilla – LASB:lle avausvoitto

03.10.
2016
10 Kommenttia
4
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

LASB ja Happee kohtasivat lauantaina miesten Salibandyliigan ottelussa Lahden Suurhallissa. LASB vei voiton Tino Nivalan jatkoaikamaalilla numeroin 7-6 ja.

LASB sai otteluun vahva startin, ja johti parhaimmillaan 3-1 toisessa erässä. Happee paransi kuitenkin otteitaan, ja toiselle erätauolle lähdettiin lukemista 4-5. Kolmas erä oli tasainen maalien suhteen, ja LASB vei sen lukemin 2-1. Voittomaali syntyi jatkoajalla ajassa 61.04. Voitto oli LASB:n seurahistorian ensimmäinen liigatasolla.

LASB:n tehopelaajia olivat 2+2 naulannut Nivala, 1+2 taiteillut Elmeri Saukkonen sekä 1+1 tehtailleet Juho Syvänen ja Roope Kainulainen. Kaapo Kettunen pysäytti 25 laukausta. Happeen Toni Kuosmanen ja Juuso Heikkinen tekivät kaksi maalia mieheen. Jonne Junkkarinen iski pisteet 1+1.

LASB on nyt kerännyt kolme pistettä neljästä ottelusta ja on sarjatulukon sijalla 10. Happee on voittanut kaksi ottelua neljästä, ja löytyy sijalta seitsemän.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
kanye west -tason älykkö
03/10/2016
Hyvää varmistamista Happeen alimmalta pakilta 6-6 -tasoitusmaalissa (5:30).
Kun taaksepäin kattoo
03/10/2016
Ei olis kyllä aikanaan uskonut että.Lahdesta voi tulla SM-joukkue! Hyvä Lahden Salilahdy!
jeba
03/10/2016
Aika järkyttävää tuo Happeen "ykköskentän" pelaaminen tällä hetkellä...
Samaa mieltä
03/10/2016
Tosiaankin, Happeen ykköskenttä on tehoton. Ukkoja vaihtoon, laitetaan kentälle ne joilla peli kulkee vai eikö valmennus uskalla "luottopelaajia" olla laittamatta kokoonpanoon. Millä Jalokin on paikkansa ansainnut ykköskentässä?
Jkl
03/10/2016
Kyllä ykkönen tosiaan on yössä. Kaukon ollessa normi-iskussa hän tekee peliä ja laidat maaleja. Nyt ei löydy yhteyttä. Ja puolustus ei pelitä, miehet hukkuu omissa ja ylipelaamalla vastustaja saa ylivoimahyökkäyksiä. Karvaus ei toimi, nopan kautta päästäis ehkä nopeisiin vastiksiin. Mutta ei toimi Kotilaisetkaan. Peter puski nätisti tuossa pätkässä miinaan, ja maalihan siitä taas tuli. Veskoille livahtelee liian helposti. Pulkkinen puhuu maalinteosta kun pitäisi opetella ensin puolustamaan. Ai niin mutta siitähän vastaakin Lehto. Pelkään pahoin että tuolla haahuilulla EräJormat antaa todellista kyytiä lauantaina.
Kaapo
04/10/2016
Yhden pelin nähtyäni ja koosteet katsottua, ei voi muuta todeta, kuin Happeelta todella halutonta.
En tiedä, että mistä johtuu se, että asenne ei ole kohdillaan.
Omiin tullaan selkäsuorana, ei paineisteta pallollista, menetetään pallo omaan näppäryyteen ja merkkaus olematonta. Nämä antaisi ehkä anteeksi, jos pelissä olisi lapsuksia 1-2, mutta melkein jokainen maali "lahjoitetaan" vastustajalle.
Eikö Happeessa ole kilpailua pelipaikoista ja siksi tekeminen on noin vaatimatonta?
En ole valmentaja, mutta herätyksenä pelaajille ja koko porukalle: Hynynen, Kauko ja Tikka puremaan tuppia ja 4 kentän kaverit tilalle.

Kausi on tietysti alussa, mutta matka on pitkä. Classic esitti viikonloppuna omasta mielestäni todella kypsää peliä. Sarjapeli vs. Chämppäri tietty eri, koska latautuminen ihan eri tasoa, vaikka ei näin kai saisi olla.

Lasbilta todella hyvä ryöstö. Kun ruvetaan loppukaudesta ynnäämään pisteitä, niin nämä ovat tärkeitä "yllätyksiä" , että sarjapaikka säilyisi ilman karsintoja.
JKL
04/10/2016
Pitäisihän valmennuksen reagoida, jos peli on nähdyn kaltaista. Minun nähdäkseni ketjut, olipa niiden historia mikä tahansa, tulisi sekoittaa silloin kun ei kulje. Ja usko ei voi olla loputon myöskään syömähampaiden heräämiseen, jos meno on "pappamaista". Miltäpä kuulostaisi Junkkis ja Ukkonen pakekiksi Kaukon ketjuun, Tikka ja Huisman/Savinainen Kotilaisiin ja Kouvonen Kunelius/Huisman/Savinainen kolmoseen? Ehkä hyökkääjiinkin täsmämuutoksia. Ei asiat tietenkään täysin yksilöistä lähde, onhan pelikuri ja pelisysteemi ollut varsin onnetonta. Puolustusmoraali, karvaussysteemi ja oman pään täyttäminen vaatisivat korjaavia toimenpiteitä. Karvaus ohitetaan kerta toisensa jälkeen pitkillä laitasyötöillä, jotka olisi helppo lukea pois, katkaista ja kääntää niistä nopeita vastiksia. Mutta ennen kaikkea joukkueessa on aivan liikaa yksinyrittäjiä ja pallon kuljetusliikkeitä, jotka eivät näe kenttää eivätkä ketjukavereita. Ei voi olla niin, että aikuisikäiset vielä metsästävät omia pörssejä joukkueen menestyksen kustannuksella. Ei joukkueen potentiaali ole mihinkään hävinnyt, se vaan odottaa esiin tuloaan. Se voi vaatia myllerrystä ketjuissa, mutta myös koko porukan asenteessa. Miksi Happeesta sitten kirjoitellaan paljon tänne mielipiteitä? Tämähän on vaan säbää. Siksi, että joukue on kannattajilleen tärkeä, ja sen edesottamuksia seurataan suurella mielenkiinnolla.
Jääkaapin ovi
04/10/2016
Happeen mokke ei saa kyl mitää kii?
Lahi
04/10/2016
Lahessa on nyt hyvä buumi. Ilahduttaa myös huomata että paikalliskilpailijan aktiivit ovat myös innolla kannustamassa ja taputtamassa mastokaupungin ykkösjoukkueen peleissä. Peleissä hyvä määrä porukkaa ja pienellä markkinoinnilla saadaan se toinenkin katsomo avattua. Tästä tulee Lahelaisen salibandyn tuhkimotarina.
CAMA!!! Lahden Salibandyseura!!!
Samaa mieltä
04/10/2016
Katsoin vasta tuon maalikoosteen.. Kaukon kenttää pidetty ykkösenä, lasketaanko se nykyisin päästetyissä maaleissa ?? Sama jatkuu, mihin sen kenttä jäi keväällä.
Valmennus, herätkää ja tehkää rohkeita päätöksiä.
Niinkuin JKL tuolla aiemmin sanoi kenttien historiasta, olisko jo aika kääntää sivu ja tehdä uutta historiaa ?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.