Tommi Merto piti SPV-puolustusta pilkkanaan upealla maalisyötöllä. Arkistokuva: Topi Naskali.

Nokian KrP isännöi miesten Salibandyliigassa torstaina 29.9. Seinäjoen Peliveljiä. ”Näädät” olivat iskussa ja voittivat ottelun lukemin 10-5.

SPV oli tilastojen valossa niskan päällä Raholan illan avauserässä, mutta nokialaiset olivat murhaavan tehokkaita, sillä he iskivät reikäpallon verkkoon kolmesti, kun SPV onnistui vain Janne Aution ensimmäisen liigamaalin muodossa.

Toisessa erässä KrP meni menojaan ja nakutteli tauluun 8-3 -lukemat. SPV ei tästä toipunut, vaikka takoi kaksi maalia heti kolmannen erän alkuun. KrP tyylitteli loppulukemat 10-5 loppuerän aikana.

Henri Johansson lapioi hirmutehot 2+3, Joni Henttonen säesti lukemin 2+2 ja ykkösketjun kolmas lenkki Jere Oksanenkin saalisti pisteet 2+1. SPV:n tehokkaimmat olivat Jari Hankkio (2+1) ja Matias Veikkola (1+2).

Ottelun hienoimmasta suorituksesta vastasi kuitenkin 1+1 -tehot nakuttanut KrP:n kakkoskentän hyökkääjä Tommi Merto. Hän leikitteli SPV-puolustuksen kustannuksella (videolla ajassa 1:15) antamalla jalkojensa välistä näppärän rystysyötön maalin eteen Ville Kangasmäelle, jolla oli helppo työ viedä ”näädät” tuossa vaiheessa 2-0 -johtoon.