Liigat

Video: Nokialaishyökkääjän namupassi nöyryytti SPV-puolustusta

02.10.
2016
1 Kommentti
2
Liigat
Tommi Merto piti SPV-puolustusta pilkkanaan upealla maalisyötöllä. Arkistokuva: Topi Naskali.

Tommi Merto piti SPV-puolustusta pilkkanaan upealla maalisyötöllä. Arkistokuva: Topi Naskali.

Nokian KrP isännöi miesten Salibandyliigassa torstaina 29.9. Seinäjoen Peliveljiä. ”Näädät” olivat iskussa ja voittivat ottelun lukemin 10-5.

SPV oli tilastojen valossa niskan päällä Raholan illan avauserässä, mutta nokialaiset olivat murhaavan tehokkaita, sillä he iskivät reikäpallon verkkoon kolmesti, kun SPV onnistui vain Janne Aution ensimmäisen liigamaalin muodossa.

Toisessa erässä KrP meni menojaan ja nakutteli tauluun 8-3 -lukemat. SPV ei tästä toipunut, vaikka takoi kaksi maalia heti kolmannen erän alkuun. KrP tyylitteli loppulukemat 10-5 loppuerän aikana.

Henri Johansson lapioi hirmutehot 2+3, Joni Henttonen säesti lukemin 2+2 ja ykkösketjun kolmas lenkki Jere Oksanenkin saalisti pisteet 2+1. SPV:n tehokkaimmat olivat Jari Hankkio (2+1) ja Matias Veikkola (1+2).

Ottelun hienoimmasta suorituksesta vastasi kuitenkin 1+1 -tehot nakuttanut KrP:n kakkoskentän hyökkääjä Tommi Merto. Hän leikitteli SPV-puolustuksen kustannuksella (videolla ajassa 1:15) antamalla jalkojensa välistä näppärän rystysyötön maalin eteen Ville Kangasmäelle, jolla oli helppo työ viedä ”näädät” tuossa vaiheessa 2-0 -johtoon.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Pikkuselitys
02/10/2016
SPVn leirissä flunssaa. Olikin yksi historian nuhasimpia matseja.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.