Video: Nuutinen palasi tehokkaana pääsarjatasolle – neljän maalin esitys siivitti kotijoukkueen voittoon

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Erä Akatemia ja FBC Turku ottivat toisistaan mittaa keskiviikkona Mosahallissa miesten Divarin merkeissä. Kotijoukkue oli ottelussa parempi maalein 7-6.

FBC Turku aloitti pelin vahvasti, ja ensimmäiselle erätauolle mentiin lukemista 1-3. Toisessa periodissa Akatemia oli selkeästi niskan päällä, joten viimeiselle kaksikymppiselle lähdettiin lukemista 6-4. Vierasjoukkue voitti viimeisen erän maalilla, mutta pistepotti jäi tällä kertaa Helsinkiin.

Erä Akatemian pistelinkona hääri loukkaantumisten jälkeen pääsarjapeleihin palannut Eero Nuutinen, joka paukutti neljä maalia ottelussa. Vieraiden Joakim Ervast ampui ottelussa hattutempun.

Erä Akatemia on voittanut kaikki viisi otteluaan, ja on sarjakakkonen. FBC Turku on sarjataulukon kahdeksantena.

Ottelutilastot

Päivitetty 21.10. Klo 9.39

5 comments

  1. Akatemia jyrää! Kai se pitää sitten mosallakin pyörähtää joskus…

  2. ”…….palasi tehokkaana pääsarjatasolle.” Onko noi divaripelit pääsarjatasoa?

  3. ”Pisteiden valossa” Welhot on yksin kärjessä tällä hetkellä (Welhot 11 p, Erä Akatemia 10 p). Toki Akatemia on ainoa, joka ei ole vielä menettänyt yhtään pistettä.

    EA: Virallisesti pääsarjatasoon lasketaan miesten ja naisten liigat sekä miesten divari.

  4. Selvä, liitto on määritellyt pääsarjatason koskemaan miesten ja naisten liigaa sekä miesten divaria. Miksi siis ei naisten divaria?
    Kun II divarin joukkue kamppailee noususta I divariin on kyse nousekamppailusta pääsarjatasolle. Kuulostaahan se komeammalta ja antaa hiukan väärää kuvaa.