Ulkomaat

Video: Nyt ei kulkenut maalivahdilla – kolme möhläystä samaan semifinaaliotteluun

11.10.
2016
0 Kommenttia
0
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Naisten EFC-turnauksen välierät miteltiin lauantaina Saksan Weissenfelsissä. Norjalainen Sveiva IB kaatoi slovakialaisen FbK Kometan lopulta jatkoajalla maalein 7-6 ja.

Kometan maalia vartioinut Jana Dupcakova saattaa muistaa ottelun melko pitkään, eikä erityisen positiivisessa mielessä. Torjuntoja kertyi sinänsä ihan mukava määrä (21), mutta oheisen kimaran mukaan ainakin kolme maaleista upposi helposti. Viimeinen näistä oli Sveivan tasoitusmaali neljä minuuttia ennen loppua.

Sveiva nappasi lopulta koko EFC-turnauksen voiton kaatamalla UHC Weissenfelsin finaalissa maalein 5-0. Miesten EFC-turnauksen voitti UHC Weissenfels, joka oli latvialaista Lielvardea parempi finaalissa maalein 8-6. Voittajajoukkueet nähdään ensi vuoden Champions Cupissa.

Epäonninen kimara:

Koko maalikooste kokonaisuudessaan:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.