Liigat

Video: Oilers ja Steelers maalitalkoissa – espoolaisten näyttävä ylivoimakuvio ratkaisi

10.10.
2016
11 Kommenttia
1
Liigat
Markus Markkola (vas.) onnistui Oilersilta maalinteossa kahdesti. Kuva: Juhani Järvenpää

Markus Markkola (vas.) onnistui Oilersilta maalinteossa kahdesti. Kuva: Juhani Järvenpää

Miesten Salibandyliigan nousijajoukkue Hämeenlinnan Steelers laittoi perjantaina Esport Oilersin tiukille Tapiolassa. Maalirikas ottelu päättyi lopulta espoolaisten 8–7-voittoon.

Oilers pääsi jo turvallisen tuntuiseen 7–4-johtoon kolmannessa erässä Ilari Talvitien maalilla. Sinnikäs vierasjoukkue kuitenkin kampesi itsensä yhden maalin päähän. Aleksi Kulmala kavensi tilanteeksi 7–6 ajassa 52.29.

Steelersin Samuli Grönforsin ja Jaakko Vahtokarin jäähyt viimeisillä minuuteilla kävivät lopulta kalliiksi, kun Oilers pääsi pyörittämään kahden miehen ylivoimaa.

Pallo liikkui nopeasti pelaajalta toiselle ja näyttävä kombinaatio päättyi Casper Pfitznerin lyömään maaliin. Timo Johansson kavensi vielä kertaalleen, mutta Pfitznerin osuma jäi Oilersin voittomaaliksi.

Pfitzner, Eino Pesu ja Markus Markkola iskivät espoolaisille kaksi maalia. Illan tehokkain oli 2+1-pinnat iskenyt Steelers-hyökkääjä Iiro Nurminen. Sarjassa kahdeksantena olevalla Oilersilla on kasassa viisi pistettä, kun taas Steelersillä on kaksi pistettä.

Tulosvetovihje:

TPS nälkäinen maanantai-illan isäntä Turussa

Kauden toisesta voitosta huolimatta Oilersin peli tuntuu olevan edelleen pahasti takalukossa, ja kaksi edellistä peliä hävinnyt TPS haluaa maanantai-illan kamppailussa varmasti takaisin pisteiden syrjään. TPS haastoi Classicin hyvin perjantaina, ja tässä on kotivoiton tuoksu, jollei Oilers pysty tekemistään parantamaan.

Pääkallo.fi:n maaliarvio: TPS 5,6,7-Oilers 3,4,5
Peliaika ja -paikka: ma 10.10. klo 18.30, Kupittaan urheiluhalli

Veikkauksen Tulosvetoon >

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Simo
10/10/2016
Miksei tuota Steelersin maalia hyväksytty, kun kehikko oli kaatunut? Vetohan meni kuitenkin merkkien välistä? Pisteet Oilersille tästä lehdistötilaisuuden kuvauksesta. Rajaus tiukka, joten kuva toimii ihan eri lailla kuin laajalla kokokuvalla neljä ukkoa istua pönöttämässä, miten monilla muilla seuroilla tapana lehdistötilaisuus organisoida.
JZ
10/10/2016
No ei se tämän videon perusteella minusta ainakaan selvää ole, että veto meni merkkien välistä. Siitä läheltä kyllä, mutta jos tuomarikaan ei ollut varma asiasta, niin eiköhän käsien levitys ole oikea tuomio.
AGm
10/10/2016
Oilersin pelissä suurin ongelma tällä hetkellä on pelaajien suuret henkilökohtaiset virheet. Tässäkin ottelussa ainakin kolme maalia lahjoitettiin vastustajalle täysin ilmeiseksi, pelaajien töpeksiessä keskialueella (meyer x2, markelin). Olisi mielenkiintoista tietää että mistäköhän tuollainen, kokeneiden pelaajien, mailan puristus johtuu. Ehkä joku somevalmentaja osaa tähän vastata kuinka se johtuu viisikon huonosta organisoinnista yms vai olisiko kenties korvien välissä/valmistautumisessa jotain pielessä?

Nuo täysin typerät keskialueen menetykset pois ja pientä terävyyttä maalintekoon (etenkin s.lindfors, wardi, pajukoski, kaikilla tasan 0+0 toistaiseksi...) niin alkaa Oilersin meno ja tulokset olla hieman eri tasoa.
S7
10/10/2016
Onko pajukoski sittenkään täydessä iskussa? Mutta totta että yllämainittujen herrojen pitää alkaa tehdä tulosta, jos oilers meinaa pärjätä
aluemies
10/10/2016
onhan maalin siirtymismaalissa jamppa ainakin alueella aika pahasti, eli en olisi hyväksynyt vaikka pallo olisikin oikeaan kohtaan osunut
AGm
10/10/2016
No Pajukoskellahan meni koko kesä pipariksi ja lopettaminen oli lähellä akillesjännevamman takia. Tuon steelers-pelinkin jätti ekassa erässä kesken, joten saattaa olla ettei perttu enää omalle tasolleen palaa... Toivottavasti olen väärässä mutta pahalta näyttää. Sama tilanne Raikamon kanssa, ei vaan pysy kasassa ei millään. Sääli sillä terveenä yksi liigan parhaita ja viihdyttävimpiä ukkoja ja pirun tärkeä Oilersille.
S7
10/10/2016
Raikamo ois kunnossa pysyessään maju kamaa. Viime kaudella pelannut bolle sama juttu, huikea pelimies, mutta ku ei vaan paikat ole kestäneet.
HM
10/10/2016
Mielenkiintoista, jokin siellä Espoon fysiikkavalmennuksessa siis mättää, kun isoa staraa kokoajan telakalla. Luulisi että Esportin kaltaisella isolla puljulla olisi tarjota näille kavereille ammattitaitoista fysiikkavalmennusta/juoksuvalmentajaa?
S7
10/10/2016
Bollen vammakierre nyt alkoi paljon ennen esportin olemassaoloa.
HM
10/10/2016
Alkoi alkoi, mutta eipä pysynyt viime kaudellakaan ehjänä. Toivottavasti saavat äijät parsittua kasaan, on nimittäin ihan eri Oilers kyseessä kun Raikamot, Pajukosket, Hänniset ja kumppanit ovat kehissä.
OnSeJännä
10/10/2016
Aikaisemmin toisen jutun kommenttiosiossa otin esille muutaman joukkueen maalikoosteet ja niiden puutteet. Oilersin mainitsin, eikä joukkue pettänyt tälläkään kertaa. Kun Oilers voittaa kotiottelunsa löytyy lehdistötilaisuus sekä maalikooste youtube-kanavalta mukavan nopeasti. Toista on kun Oilers sattuu häviämään pelinsä kotona, kuten esimerkiksi kävi EräViikinkejä vastaan. Kyseisen pelin maalikoostetta ei ole näkynyt tähänkään mennessä. Lehdistötilaisuus kyllä löytyy. Ihmettelen miksi näin on?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.