Liigat

Video: Oilersille ensimmäinen vierasvoitto – Markkola ja Pfitzner hyvässä vireessä

12.10.
2016
1 Kommentti
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

TPS ja Esport Oilers mittelivät paremmuudesta maanantaina Turussa. Oilers oli lopulta vahvempi maalein 4-6, ja nappasi kauden ensimmäisen vierasvoittonsa.

TPS aloitti ottelun vahvasti, ja iskeytyi 2-0-johtoon ensimmäisen kuuden minuutin aikana. Oilers laukoi kuitenkin vielä yhden osuman avauserässä. Toinen periodi oli vieraiden heiniä maalein 1-3. TPS tuli tasoihin viimeisellä kaksikymppisellä, mutta Oilers osui vielä kahdesti, ja keräsi kahden pisteen potin Espooseen.

Oilersin tehopelaaja oli 1+2 taiteillut Markus Markkola. Casper Pfitzner iski pisteet 1+1. Molemmat pelaajat ovat olleet vahvassa vireessä alkukaudesta, ja löytyvät Salibandyliigan pistepörssin kärkikymmeniköstä. Markkola (3+8) johtaa sarjan syöttöpörssiä ja Pfitzner (10+1) on maalipörssin kolmantena. TPS:n tehoista vastasivat eritoten 1+1 tehtaillut Jani Hyytiäinen ja kaksi maalia syöttänyt Lauri Stenfors.

Oilers on voittanut kaksi viimeistä otteluaan ja on nyt sarjataulukon kuudentena. TPS on aloittanut kautensa ailahdellen ja on yhdeksäntenä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Espoo
13/10/2016
Öljymiehillä löytynyt uusi tutkapari, Markus-Casper,
TPS ottelussa tuli myös onnistumisia kolmelta ketjulta, lupaavaa kun vielä karvaus ja puolustaminen näytti kehittyneen edellisistä otteluista.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.