Liigat

Video: OLS vei pisteet päätöserässä Turusta – nuorelta puolustajalta näyttävä esityö maaliin

04.10.
2016
2 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Oulun Luistinseura haki kauden toisen voittonsa miesten Salibandyliigassa sunnuntaina Turusta. OLS kaatoi kotijoukkue Turun Palloseuran loppunumeroin 3–5.

TPS johti ottelua toisessa erässä, mutta ajassa 35.21 turkulaisten puolustaja Janne Nurminen näki punaista korttia ja lensi suihkuun. Hetkeä myöhemmin Tatu Kiipeli (2+1) tasoitti ottelun ylivoimalla.

Päätöserään lähdettiin 3–3-tasatilanteesta. Vierailijat siirtyivät kuskin paikalle, kun Niko Kvist löi maalin edestä OLS:n 3–4-johtoon. Viimeisen osuman iski Petri Niemelä vain pari minuuttia myöhemmin.

OLS:n 18-vuotias puolustajalupaus Antti Suomela sai tililleen uran ensimmäisen liigatehopisteen tarjoilemalla syötön Kiipelin ensimmäiseen maaliin näyttävien harhautusten jälkeen.

Molemmilla joukkueilla on neljän ottelun jälkeen kasassa neljä pistettä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
hugo
04/10/2016
Tepsi on huono. Huonompi kuin viimevuonna. Ei mitään asiaa pudotuspeleihin. Mielenkiintoista nähdä mitä Hyytiäinen saa aikaiseksi Clasuja vastaan. Hänhän pelaa täysin omalla taktikalla ja siksi on tullut tulosta. Ei kovin mairittelevaa valmentajille. Vilander vaihtoon. Uudet äijät ihan pihalla (paitsi Hyytiäinen) Se on paha paikka kun äijille on luvattu tietty määrä peliaikaa, vastuut yli- ja alivoimissa jo sopparin solmimisen kylkiäisenä.
Venäjällä tankkaaja
05/10/2016
Voisiko joku tietävä valaista enemmän? Onko tuola pimeetä vai videossa vika vai vai????

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.