Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Oulun Luistinseura otti toisen perättäisen voittonsa miesten Salibandyliigassa lauantaina. OLS voitti liiganousija LASBin maalein 5–3.

OLS vei avauserän numeroin 3–0, mutta LASB nousi taistelemaan pisteistä kahdessa jälkimmäisessä erässä. Justus Kainulainen kavensi ja nosti vierailijat 4–2:een toisen erän loppupuoliskolla.

Matti Korhonen löi pelin 4–3:een, kun kolmatta erää oli pelaamatta enää vajaat kuusi minuuttia. OLS sai kuitenkin ylivoiman päätöserän loppuhetkille. Pallo pelattiin takakulmalla odottaneelle Antti Niemiselle, joka iski joukkueelleen 5–3-johtomaalin. Harvemmin tehopisteillä tehopisteillä herkutteleva Nieminen tarjoili samoilta tonteilta myös maalisyötön OLS:n aikaisempaan ylivoimaosumaan.

OLS on liigan sarjataulukossa kuudentena, ja pisteen vähemmän kerännyt LASB majailee seitsemännellä sijalla.