Liigat

Video: Pallo vauhdilla yläkulmaan – Jyväskylässä nähtiin outo oma maali

23.10.
2016
5 Kommenttia
6
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Jyväskylän Happee ja Nokian KrP taistelivat lauantaina miesten Salibandyliigan pisteistä ensiksi mainitun kotikentällä. KrP oli ottelussa parempi maalein 4-6.

Happee johti ottelua maalein 2-1 ensimmäisen erän jälkeen. Toisessa periodissa vierasjoukkue tuli peliin mukaan yhä vahvemmin, ja viimeinen kaksikymppinen käynnistyi tilanteessa 4-4. KrP vastasi kolmannen erän molemmista maaleista, ja voitti ottelun.

KrP:n teholinko oli huimassa iskussa oleva Henri Johansson, joka laukoi hattutempun ottelussa. Antti Naskali osui kahdesti ja Morics Krumins sekä Tommi Merto tarjoilivat kaksi maalisyöttöä mieheen. Santtu Pohjonen pysäytti kaikkiaan 27 laukausta.

KrP palasi nyt voittojen tielle kahden tappion jälkeen. Joukkue on sarjataulukon kuudentena. Happee on esiintynyt ailahdellen koko alkukauden ja majailee kahdeksantena.

Otsikossa mainittu oma maali on katsottavissa videolta kohdasta 3.24 eteenpäin.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
#51
23/10/2016
Mistä näkee Classicin pelien maalikoosteet????
S7
23/10/2016
Kotilaisen veljeksiltä hienoa duunia vikassa maalissa! Ensin katellaan meneekö epätoivoinen kantti sisään ja sitten katellaan viitsiikö juosta alas, no ei viittinyt. Nyt kettunen herätys, jos ei otteet muutu, kisalippu pois jokaiselta hirveltä!!
Osku
23/10/2016
Aika syvällä ui Happee tällä hetkellä. Pelissä ei tunnu olevan mitään suunnitelmaa tai pelaajien sitoutuminen sen tekemiseen on surkeaa. Toiset pelaajat syttyy joukkueena, kun ollaan selkä seinää vasten. Toiset alkaa taas neppailemaan omiaan. Nyt näyttää Happeessa olevan enemmän näitä jälkimmäisiä pelaajia. Lähes kolmasosa kaudesta jo mennyt, joten tästä kaudesta näyttää tulevan samanlainen Happeelle, kuin viime kaudesta tuli SPV:lle.
Katsoja
23/10/2016
Tässähän ei ole mitään yllättävää. Vääjäämätön taantuma on ollut nähtävissä Korsmanin lähdön jälkeen. Hän oli ainoa valmennustiimistä, joka jotain lajista ymmärtää. Joukkue on menestynyt yksilöiden talentilla, nyt tuo potentiaali on syöty ja joukkueesta on jäljellä vain hengetön porukka, jolla ei ole voittamisen paloa eikä pelisysteemiä. Tässä olisi sitten se johtamisen paikka, jolloin sieltä pitää karsia ne joukkueen etua vastaan pelaavat yksinyrittäjät, sekä lisäksi saada joukkue pelaamaan yhteisellä systeemillä, vaikka sitten kuinka alkeellisella tahansa. En tiedä mitä kautta homma aukeaisi, onko se jätkien yhteinen päätös, että ainakaan mä en halua olla se heikoin lenkki joukkueessa. Kaikki yksinyrittäjät kuriin, ja tarvittaessa valmennukselta tiukat toimet, nimiä kunnioittamatta, löysäilijöitä kohtaan. One more year! Sitten uudelta pohjalta eteenpäin!
Still a fan
24/10/2016
Kyllä niille kaikista parhaimmillekin tulee joskus mustempia aikoja, ei muutaku vähän katsotaan peiliin ja pää pystyyn ja uuteen nousuun!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.