Liigat

Video: Pasanen liekeissä Raumalla – M-Team nappasi kauden avausvoittonsa

17.10.
2016
0 Kommenttia
4
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

SalBa ja M-Team väänsivät sunnuntaina Raumalla miesten Salibandyliigan merkeissä. M-Team keräsi kauden avausvoittonsa kaatamalla raumalaiset maalein 3-9.

M-Team aloitti ottelun vahvasti ja ensimmäiselle erätauolle mentiin tilanteessa 1-3. Toinen erä oli myös vieraiden heiniä, ja viimeinen kaksikymppinen käynnistyi tilanteesta 3-7. Viimeisen erän maaleista vastasi ainoastaan M-Team, joten täysi pistepotti matkasi Helsinkiin.

M-Teamin ykköstykkinä hääri neljästi osunut Mikko Pasanen. Antti Itkonen tarjoili kolme maalisyöttöä. Raumalaisten tehokkain oli 1+1 nakutellut Miikka Sokka.

M-Team jatkaa Salibandyliigan hännillä, mutta nousi nyt tasapisteisiin Kooveen ja Steelersin kanssa. SalBa kärsi toisen perättäisen selvänumeroisen tappion, mutta jatkaa sarjataulukon sijalla 11.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.