Liigat

Video: Peter Kotilaiselta mestarillinen syöttö Happeen voittomaaliin

17.10.
2016
9 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Jyväskylän Happee ja OLS väänsivät miesten Salibandyliigan sarjapisteistä sunnuntaina Jyväskylässä. Happee oli ottelussa lopulta parempi maalein 9-7.

Ensimmäinen erä oli sangen maalirikas, ja erätauolle mentiin tilanteessa 2-4. Toisessa Happee onnistui paremmin, ja viimeiseen periodiin lähdettiin lukemista 5-4. Peli oli viimeiselle vitoselle lähdettäessä 7-7.

Happee sai ylivoiman ajassa 55.31. Ylivoima toimikin lopulta, kun Peter Kotilaisen tarkka syöttö löysi Petri Kaukon takatolpalta ajassa 57.14 (maali nähtävissa videolla kohdasta 9.29 eteenpäin). Juuso Heikkinen komisteli vielä lukemia neljä sekuntia ennen ottelun loppua.

Happeen tehopelaaja oli kolme maalisyöttöä tarjoillut Kotilainen. Kahden maalin miehiä olivat Paul Kotilainen, Kaapo Savinainen sekä 600 runkosarjan tehopisteen rajan rikkonut Kauko. Tuomas Turunen torjui maalillaan 25 laukausta. OLS:n Juho Sorri oli hyvässä iskussa, ja veivasi tehopisteet 3+1 ottelussa. Suosittelemme koko maalikoosteen katsomista, sillä ottelussa riitti paljon tapahtumia.

Happee katkaisi samalla kolmen ottelun tappioputkensa. Joukkue on nyt sarjataulukon kahdeksantena. OLS hävisi viikonlopun molemmat ottelunsa, ja on nyt yhdeksäntenä.

Ottelutilastot

Päivitys 15.36. Ottelu pelattiin Jyväskylässä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Katsoja
17/10/2016
Toisin kuin jutussa väitetään peli pelattiin Jyväskylässä.

Joo tapahtumia oli, ja hirveä määrä virheitä ennenkaikkea. Voitosta huolimatta on pakko sanoa, että kyllä on lujassa Happeella peli nimeltä salibandy tällä kaudella. Hirveetä sählinkiä ja kentät aivan tasapainottomia. Ei siellä toimi mikään kenttä noilla koostumuksilla. Paljon on loukkeja taas kerran, ehkä koostumukset muuttuvat ja peli normalisoituu äijien tervehtyessä.

Tapahtuman viihdepuolesta sen verran, että itse en jaksa nauraa kauheasti sille, että kelaillaan kerta toisensa jälkeen sitä, että yksittäinen pelaaja ei oppinut koko kouluaikanaan sanomaan yhtään järjellistä lausetta vieraalla kielellä. Jos se sitten on joistakin hauskaa, osa hirvirytkettä ja -teatteria, niin ok, mutta minusta se on lähinnä noloa.
Jonkinsortin katsoja myös
17/10/2016
Se mikä sinusta on noloa, ei välttämättä ole muista noloa. Ja se mikä suomalaisista tuntuu nololta, ei välttämättä tunnu muualla asuvista nololta.

Mites muuten "Katsoja" tuo oma kielipääsi? Se on nimittäin myös niin, että se mistä tuntee myötähäpeää, saattaa johtua siitä, ettei hyväksy samoja ominaisuuksia itsessään.
Heikki
17/10/2016
Kyllähän se nyt oli nolo haastattelu ja aiheutti myötähäpeää ympäri valtakuntaa. Kyseinen haastattelu ei ollut hauska muiden kuin happeelaisten mielestä. Eikä edes kaikkien happelaistenkaan mielestä. Todella mautonta "huumoria" ja pellen rooliin poika itsensä asetti. Tuntui näköjään luontevalta roolilta.
Wiggum
17/10/2016
Mistä tää vanha haastis vedettiin tähän ottelun keskusteluun? Oliko paikanpäällä jotain vitsailua aiheen tiimoilta?
Katsoja
17/10/2016
Siellähän se pyörii vähän väliä isolla skriinillä hauskalla musiikilla säestettynä. Itselläni on vaan ihan normi yo-arvosanat, joilla just ja just pärjää ulkomailla. Joskus toki kielipään taso nolottaa. Toisaalta taisin sanoa, että jos joku haluaa nauraa ihmisten vajavaisuuksille, niin siitä vaan. Niitähän riittää.
hohhoijaa
17/10/2016
Keskitytään nyt ihan ite peliin. Happeen paletti on hiukan sekaisin, tosin parantunut parin viime pelin aikana mutta vieläkin liikaa pelataan yksilönä ja peli menee tämän tästä Happeen tason alapuolelle.
Loukkeja on, toivottavasti kohta jo kaikilla ohitse.
Ja edelleen kysyn, miten Jalo on "ansainnut" paikkansa ykkösessä ?
Kentälliset eivät ole tasapainossa vaikkakin pieniä muutoksia on yritetty tehdä. Jotenkin tuntuu että pallon menetyksessä ei ole intoa lähteä ottamaan sitä takaisin ja ne harhasyötöt, varsinkin pakkipuolella, karmeaa katsottavaa aina samoilta henkilöiltä, pelisilmä puuttuu monelta.
Mutta niinkuin sanoin, peli on mennyt parempaan suuntaan, kausi alussa, kauden lopussa mitali kaulassa !

"jag heter Peter" :)
Seppo
17/10/2016
Tuomarit yössä. "Mutta hei annetaan pelata "lujaa". Vili Liponen on pelimies, Heikkinen aika sekasin, mut toisaalta tää tuomarilinja.. ja Sorri huhhuh.
Koo
17/10/2016
Enpä oikein tiedä kuka sieltä olisi laittaa Kouvosen tilalle. Junkkarinenkin on aivan yössä tällä hetkellä ja näyttää kentällä aivan turistilta. Muista pakeista puhumattakaan.

Ei näyttänyt Happeen peli vieläkään hyvältä. Ei sinne päinkään. Joukkuepelaaminen aivan hirveän näköistä.
Loistava
17/10/2016
kooste. Kiitos siitä. Pahaan paikkaan nappas olssin pelaaja turhaan kädestä kiinni ja tarjosi Happeelle mahdollisuuden, jonka ukot hienosti hyödynti kauniilla maalilla.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.