Liigat

Video: Puolustajan kaunis soolo SPV:n murskavoiton kruununa

25.10.
2016
3 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

SPV ja LASB mittasivat toisiaan miesten Salibandyliigassa sunnuntaina Seinäjoella. Kotijoukkue oli parempi maalein 10-2.

SPV karkasi 3-0-johtoon ottelun ensimmäisessä erässä, ja johti viimeiseen periodiin lähdettäessä maalein 5-1. Viimeinen erä meni kotijoukkueen nimiin samoin 5-1-lukemin.

SPV:n tehoista vastasivat eritoten 1+3 taiteillut Sami Koski, hattutempun laukonut Jukka-Pekka Pelto-Arvo, 2+1 takonut Jari Hankkio sekä kolme maalisyöttöä kerännyt Tuomas Mustonen. Artikkelin otsikossa hehkutettu Arttu Kukon soolomaali löytyy videolta kohdasta 2.41 eteenpäin.

SPV on voittanut viisi viimeistä otteluaan, ja majailee nyt sarjataulukon kolmosena. LASB on tällä hetkellä Salibandyliigan kymmenennellä sijalla.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Lahti
25/10/2016
Pakko tunnustaa että ei lämmittänyt niin paljon kuin Lasbin maalit jotka oli tyyliä Klik klap Pum. Joita on viihdyttävempää katsoa kuin ainaisia sooloiluja.
Ei tyylit vaan maalit
25/10/2016
Klik Klak Pum ei paljon lämmitä, jos omissa soi kuten sunnuntaina kävi. LASB:n faneille Kai riittää pari nättiä maalia kun pisteitä ei ekan erän jälkeen ollut enää saatavissa.
Lasikukko
25/10/2016
Näin kun Arttu Kukko harjoitteli samanlaisia laukauksia lauantaina Vaasassa. Pitkään tähtäili samaan paikkaan, ja hyvä nähdä että harjoittelu toi tulosta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.