Liigat

Video: Puolustajan patenttirankkari upposi jälleen – SPV syvensi Kooveen tuskaa

29.10.
2016
2 Kommenttia
1
Liigat
Helppoa, kun sen osaa. Rankkarispesialisti Tuomas Mustonen veivasi pallon Kooveen Arvid Vonkin selän taakse. Kuva: Esa Takalo

Helppoa, kun sen osaa. Rankkarispesialisti Tuomas Mustonen veivasi pallon Kooveen Arvid Vonkin selän taakse. Kuva: Esa Takalo

Miesten Salibandyliigan perjantaisessa ottelussa Seinäjoen Peliveljet haki täyden pistepotin Tampereelta kaatamalla Kooveen maalein 1-6. Voitto oli SPV:lle jo kuudes perättäinen.

SPV:hen täksi kaudeksi kaudeksi siirtynyt Tuomas Mustonen vei jo lähes patenttirankkarin maineen saaneella veivillään seinäjokiset 0-2-johtoon toisessa erässä.

Vierasjoukkue rankaisi maalipaikoistaan armotta ja kolmannen erän alkajaisiksi Ville Kuusela löi ylivoimalla tilanteeksi 0-5.

SPV-maalilla torjunut Hannes Hannula oli pitkään lähellä pelata nollapelin ja torjui muun muassa Kristian Lammisen rangaistuslaukauksen päätöserässä. Neljä minuuttia ennen loppua Lassi Ylisiurunen pääsi kuitenkin iskemään Kooveen ainokaisen.

Kooveen vaikea kausi sai jatkoa perjantaisen tappion myötä, ja joukkue on sarjataulukon 13:s. SPV lähtee lauantain kärkiotteluun EräViikinkejä vastaan toiselta sijalta.

Ottelutilastot
Esa Takalon kuvagalleria ottelusta

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Fiilistelijä
29/10/2016
Seuravat 4peliä ratkasee kooveen joko enintään karsintoihin tai vastaavasti ''lähelle turvaa''... Itse liputan Kooveeta divariin ja 2dirrestä joku pirkanmaalainen ylös niin tulis hyvää settiä ku 2 liiga ja 2 divari jengiä
Rankkari
30/10/2016
Lähinnä ihmetyttää tuo RL ??? Mistäs nämä sepät tuon taikoivat.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.