Ulkomaat

Video: Ruotsalaistähti hirmuisessa iskussa – tehopiste sadassa perättäisessä sarjaottelussa

17.10.
2016
0 Kommenttia
1
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Anna Wijk on yksi maailman parhaista pelaajista naissalibandyn saralla. Sunnuntaina ruotsalaissentteri jatkoi sangen kunnioitettavaa putkeaan iskemällä tehopisteen jo sadannessa perättäisessä sarjaottelussa.

KAIS Moran pelaajan putki jatkui sunnuntaina Tyresön kustannuksella, kun Wijk syötti kaksi osumaa. Molemmat tehopisteet näkyvät oheisella videolla (pahoittelemme sitä, että ensimmäinen suoritus ei näy kokonaan). KAIS Mora voitti ottelun maalein 8-6.

Tällä kaudella Wijk on pelannut neljä peliä tehopistein 4+5=9. Mora on naisten Superliigan seitsemäntenä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.