Liigat

Video: Salamamaaleista ei ollut apua – sarjajumbo hukkasi kolmen maalin johtoaseman

25.10.
2016
7 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Miesten Salibandyliigan M-Team ja Esport Oilers mittelivät sunnuntaina paremmuudesta ensiksi mainitun kotikentällä. Oilers oli ottelussa parempi maalein 4-5.

M-Team aloitti ottelun vahvasti, ja johti ensimmäisen erän jälkeen maalein 3-1. Kotijoukkue iski muun muassa kaksi maalia aikavälillä 15.03-15.07 (katsottavissa videolla kohdasta 0.52). M-Team aloitti myös toisen erän maalitehtailun, mutta Oilers osui periodissa vielä neljästi. Kolmas kaksikymppinen oli maaliton, joten pisteet matkasivat Espooseen.

Espoolaisten teholinkoja olivat 1+1 nakutelleet Casper Pfitzner ja Olli Alanen. M-Teamin Mikko Laakso naulasi kaksi osumaa.

Oilersin vahva vire on nostanut joukkueen sarjakakkoseksi. Helsinkiläisillä on edelleen kasassa ainoastaan kaksi pistettä, ja joukkue jatkaa sarjajumbona.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
jeesbox
25/10/2016
Kuvaajan refkeksit kunnossa :DD näkyy ehkä 2 maalia kunnolla o/
Kekki
25/10/2016
Silti parempi kuin yksikään clasun maalikooste.. ;)
P. Kallo
26/10/2016
Onhan näistä koosteista kyllä valtaosa sellaista puuhastelua etteä hohhoijjaa.. Silti parempia nämkin, kuin esim. Classicin, joita ei edes ole. Liigassa saa pari jengiä ison ylistyksen panostuksesta näihin, osa vetää tasolla tehdään kun on pakko ja loppuja ei kiinnosta yhtään. Classicille isoin lampaanperse, koska joitain saattaisi jopa kiinnostaakkin. Harmi kun teitä ei. "Family" kun on aina paikan päällä, niin muiden ei tarvitsekkaan nähdä, vai miten se meni?
P. Kallo
26/10/2016
Ja nyt vasta kommentointini jälkeen tämän koosteen katsoin ja varmaan parempi kun ei sano mitään. Tai edes yrittää hakea #posinkautta. Kiitos kun teitte, tästä ei voi kuin parantaa.
Kekkille
26/10/2016
Toinen Tamperelainen dominoi Suomea kaukaloissa ja toinen tekee sen maalikoosteissaan. Milläs nämä saataisiin yhdistettyä?
money
26/10/2016
Ostamalla, se on tähänkin ratkaisu.
LÖYTYY
26/10/2016
C:n maalikoosteita tosin vain A-junnujen peleistä saisi edustus ottaa mallia.Kyllä niitä koosteita saisi kun joku ottaisi asiakseen.Muutenkin näyttää siltä ,että C:sa junnupuoli ottaa tiedottamisen tosissaan ja edustus vähän harrastaa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.