Liigat

Video: SalBa-puolustajalta upea soolomaali – purjehti koko kentän läpi

01.10.
2016
1 Kommentti
1
Liigat
Tatu Ruohonen (#16) vastasi torstai-illan komeimmasta osumasta Turussa. Kuva: Anssi Koskinen.

Tatu Ruohonen (#16) vastasi torstai-illan komeimmasta osumasta Turussa. Kuva: Anssi Koskinen.

Miesten Salibandyliigassa Turun Palloseura voitti torstaina 29.9. Rauman SalBan tiukan väännön jälkeen lukemin 7-5.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat todella tasaisia ja TPS johti 40 minuutin pelin jälkeen 3-2. Kolmannen erän alussa Antti Keskitalo joutui 5 minuutin jäähyistunnolle, minkä aikana TPS kuroi eroa lisää ja ylivoimansa jälkeen se hivuttautui jo 6-2 -johtoon. SalBa ei kuitenkaan luovuttanut vaan punnersi vielä maalin päähän, kunnes Joonas Koskinen sivalsi ratkaisevan 7-5 -osuman vajaa minuutti ennen loppua.

Ottelun hienoimmasta maalista vastasi SalBalle kaksi maalia tehnyt Tatu Ruohonen, joka purjehti koko kentän läpi (videolla ajassa 5:35) ja ujutti pallon TPS-vahti Pyry Luukkosen kainalosta sisään. Myös TPS:n Mikko Stenforsin viivapommi ylivoimalla (videolla ajassa 4:22) on mainitsemisen arvoinen.

Ruohosen lisäksi Miikka Sokka osui SalBalle kahdesti ja Niko Kaerla antoi kaksi maalisyöttöä. Voittajajoukkue TPS:n Ville Hirvisuo teki kaksi maalia ja Joonas Koskinen nakutti tehot 1+1.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Leftin selänne
01/10/2016
Kyl ol komia! Lisää näitä tatu!? Mut faktahan on se et vaik tehtäis 40 tommosta maalii ja hävitään nii mitä se hyödyttää mut oli kyl positiivinen esitys salbalta materiaaliin nähden. Huomen kaatuu koove!!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.