Liigat

Video: Spesialisti asialla – konkarin patenttirankkari upposi kahdesti

18.10.
2016
15 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

LASB ja EräViikingit kohtasivat sunnuntaina miesten Salibandyliigan ottelussa Lahdessa. EräViikingit oli lopulta parempi maalein 5-6.

EräViikingit johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen maalein 1-2. Toisessa erässä LASB paransi, ja periodi päättyi lukemin 2-2. Kolmannessa erässä kotijoukkue tuli rinnalle ja ohi kahdella Antti Sihlmanin komealla rankkarimaalilla. EräViikingit sai kuitenkin lisäpotkua vielä viimeiselle vitosella, ja nappasi voiton Mika Moilasen sekä Miko Kailialan maalien turvin.

Vieraiden tehopelaaja oli 2+2 naulannut Tuomas Iiskola. Kailiala iski pelissä hattutempun. Santtu Strandberg torjui 25 laukausta. Sihlmanin lisäksi LASB:n tehoista vastasi 1+1 nakutellut Roope Kainulainen.

EräViikingit johtaa tällä hetkellä miesten Salibandyliigan runkosarjaa. LASB löytyy sarjataulukon sijalta kymmenen.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Tulosvetovihje:

EräViikingit ja Indians kärkikamppailussa

EräViikingit selvisi täpärästi LASB:n kynsistä, ja keskiviikkona odottaa mielenkiintoinen ottelu, kun tappioton Indians saapuu Vantaan Energia Areenalle. Indiansin puolustus on ollut rautaa alkukaudella, mutta EräViikinkien hyökkäysarsenaali on kova ja leveä ilman Lauri Kapastakin. ”Heimo” on päässyt ja pääsee valmistautumaan peliin rauhallisemmin kuin EräViikingit, ja se iskee pöytään kovan haasteen.

Pääkallo.fi:n maaliarvio: EräViikingit 5,6,7-Indians 4,5,6
Peliaika ja -paikka: ke 19.10. klo 18.30, Energia Areena

Veikkauksen Tulosvetoon >

Artikkelia muokattu 18.10 klo 14.29

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
JiiK
18/10/2016
Tossa ehkä toimis se Kiipeliä vastaan tehty kovaa jalkoihin liukuminen. Ihan sallittua ilmeisesti.
juippi
18/10/2016
Siku on eläin. Jäätävä rankkari veivaukset.
JiiK
18/10/2016
Iiskolan tokassa maalissa näyttää joo eläimeltä, jonkunlainen raskastekosempi merileijona kyseessä siinä.
Korjaus
18/10/2016
"Vieraiden tehopelaaja oli 2+2 naulannut Mika Moilanen."
-Taisi olla Tuomas Iiskola.
Joel Siltanen
18/10/2016
Hyvä huomio. Näin oli. Virhe korjattu.
Jeps
18/10/2016
Veskan pitäs ottaa tuo rankkari, koska siinä vaiheessa ku pelaaja on perse veskaan päin, koittaa pelaaja aina tuota harhautusta ja pallo päätyy aina maalivahdin näkövinkkelistä maalin vasempaan reunaan
Tähkä
18/10/2016
Pystyy veivaan myös toiselta puolelta. ~sisäpiiri~
Sjarmo
18/10/2016
Hieno maalikooste. Tunnelmaa hiukan pilasi ylimääräiset hassuttelu- ja herkutteluhetket itse maalien välissä. Olen ilmeisesti vanhan liiton miehiä, kun noita tolppalaukauksia en enää jaksa ihmetellä.
Huru-ukko
18/10/2016
Ajatelkaa, et jostain Jarkko Niemisestä puhutaan, et onko liigakelpoinen... Tsekatkaapa millasella vauhdilla tuo "rankkarispesialisti" löntystää puolustamaan Iiskolan jälkimmäisessä maalissa. Näköjään liigajoukkueessa pelaamiseen riittää se, et käyttää sääntöjen porsaanreikiä hyväkseen...
Opex
18/10/2016
Kiva tietty kommentoida pelkän videon välityksellä, mutta ihan tiedoksi että tilannetta edelsi pitkä kukkiminen omassa päässä, jonka jälkeen LASB lähti vielä hölmösti hyökkäämään.

Eli hapoilla Sihlman tuossa kohtaa. Vähän arvostusta HURU-UKKO. Ja tämä kommentti ihan neutraalisti Classic fanina peliä seuranneena.
Meitsi
19/10/2016
Joo, Sihlmanilla alla siinä maalissa melkein 3min kyykkimisvaihto. Ei nopein, mutta ei myöskään noin hidas.
joo
19/10/2016
Oisko kannattanu antaa sihlmanin vetää kaikki pilkut? =)
maali on maali
19/10/2016
Aika usein Sihlmanin rankkareiden jälkeen kuulee sanottavan "veskan pitäisi syöksyä jalkoihin" tai "veskan pitäisi sijoittua maalin toiseen reunaan, koska se veivaa aina sinne"

Kymmeniä Sihlmanin suorituksia nähneenä voin kertoa, että mies laittaa tarvittaessa etukulmaankin mikäli veskari ylipelaa jotenkin ja jalkoihin syöksyttäessä pallo on jo matkalla maaliin kun sukille asti ehtii. Monia varmaan vaan ärsyttää veivimaalit, mutta tulos lienee tärkein. Annetaan miehelle arvostusta, että osaa laittaa pallon maaliin!
niinpä
19/10/2016
kannattaisko vetää kaikki pilkut ku menee kaikki sisään
Vilttimies
19/10/2016
Parisen kertaa saanut kunnian Sihlmania vastaan pelata hieno mies ja urheilija. Rankkarit on osa miehen CARISMAA

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.