Ulkomaat

Video: Tämä tärkeä rankkarimaali olisi pitänyt hylätä – tuomari myönsi virheen jälkikäteen

30.10.
2016
10 Kommenttia
2
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Storvreta ja Helsingborg kohtasivat lauantaina Ruotsin Superliigan ottelussa. Storvreta oli ottelussa parempi maalein 6-2.

Mika Kohosen ensimmäinen ottelu entistä seuraa vastaan alkoi vierailta vahvasti. Helsingborg johti ottelua puolivälissä maalein 0-2, mutta oheisella videolla kohdasta 00.39 eteenpäin nähtävä Henrik Stenbergin rankkari käynnisti loppulukemiin johtaneen kirin ajassa 28.47. Kolmas erä päättyi kotijoukkueen hyväksi maalein 5-0. Maalin iskenyt Juha Kivilehto oli ainoa tehopisteitä leiponut suomalaispelaaja.

Stenbergin rankkari on puhuttanut Ruotsissa, ja ottelun tuomari Rickard Wissmann myönsi jälkikäteen Innebandymagazinetille, että maalia ei olisi pitänyt hyväksyä, sillä pallo liikkui taaksepäin.

Storvreta nousi voiton myötä Ruotsin Superliigan viidenneksi. Helsingborg on kolmantena.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Osku 77
30/10/2016
Hieno että tuomari myönsi mokansa julkisesti ja omasta mielestäni peli ei ratkennut siihen
Msy
30/10/2016
Juu, ei ratkaissut peliä. Ratkaisijoina oli Stovretan maalivahti unelmapelillä ja FCH:n tehottomuus. Peli oli ihan FCH:n näpeissä, mutta erityisesti ylivoima oli umpisurkeaa. STO:n Nicklas Paulsson tarjosi kahdella kakkosella ja yhdellä vitosella voitonavaimia, mutta ei kelvannut. Paikkoja oli FCH:lla tasakentällisinkin ihan riittävästi, mutta ei mennyt sisään.

Ruotsin liigan pelejä on mielenkiintoista seurata, koska peli on Suomen liigan verrattuna jonkin verran erilaista. Hyökkäyksiä rakennellaan todella pitkään ja Suomen liigaan tottuneena tulee usein mieleen; mikset ammu?
Rronb
30/10/2016
Ehdottomasti propsit dumarille, että myönti virheensä jälkikäteen.

Voi kun saatais samanlainen tapaus Suomessakin.
S7
30/10/2016
Mistä noita näkee? Joku maksukanava netissä? Yksittäisiä matseja jos näkisi, niitä ehkä, tulee sählyä niin paljon ja lähistöllä niin monta jengiä, ei oikein aikaa tarpeeksi :-)
Msy
30/10/2016
Täältä näkyy 89 kruunulla yksittäinen matsi.
https://sslplay.azurewebsites.net/

Joitakin kärkimatseja olen katsonut ja nyt oli motiivina scoutata FCH:n maajoukkuepelaajata. Kuvanlaatu on hyvä, mutta selostaja voi olla tyyppiä, nuori Bubi.
Jeppe
30/10/2016
Ompa mukava katsella peliä kun lattia ei ole tilkkutäkkiä mainosten takia.
S7
31/10/2016
Pitääpä väijyä sitten joku matsi. Kotimaisesta, hyvä että joku viittii edes meijän lajia sponssata, mainokset siten ok! Ruotsalaisesta kulttuurista kuullut, että siellä sponsataan enemmän puhtaasta halusta, ei laskurin kanssa miettien kuinka paljon firma hyötyy.
Videokatsoja
31/10/2016
Missä kohdassa tuossa pallo liikkuu taakse päin? Itse käytän aika lailla samanlaista rankkaria ja melkoisella varmuudella saan pallon liikkumaan eteen päin. Silloin tällöin menee kylläkin poikittain, mikä sekin on tietysti kiellettyä, mutta eipä siihen juurikaan puututa ja rajatapauksia vaikea tulkitakin. Vai oliko tämäkin sellainen?
juuhan
31/10/2016
@Videokatsoja, heti alussa kun pelaaja lähtee liikkeelle. Osuu vahingossa palloon ja selkeästi taaksepäin
porilaine
31/10/2016
selvästi taaksepäin huonon mailakosketuksen vuoksi. Taustalla näkyvä vastustajan vaihtopenkki reagoi selvästi tilanteeseen. Näyttäisi siltä ettei kumpikaan tuomareista oikein seuraa itse kuljetusta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.