Liigat

Video: Tampereen herruus Classicille – Reunamäki ratkaisi viime minuuteilla

09.10.
2016
5 Kommenttia
4
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Koovee ja Classic mittelivät paremmuudesta lauantaina Kaukajärven Spiral-hallissa. Classic oli lopulta vahvempi maalein 5-6.

Ensimmäinen erä oli vähämaalinen, ja tauolle mentiin vieraiden 1-0-johdossa. Toinen periodi oli Kooveen näytöstä ja viimeiseen lähdettiin lukemista 3-2. Classic oli viimeisellä kaksikymppisellä terävämpi maalein 4-2. Voittomaali syntyi ajassa 58.27 Riku Reunamäen lavasta.

Classicin tehokkaimpia pelaajia olivat hattutempun iskenyt Sami Johansson sekä 2+1 tehtaillut Reunamäki. Kooveen Jasse Kuusisto osui kahdesti ja Perttu Koljonen nakutti pisteet 1+1.

Classic on Indiansin ohella ainoa joukkue joka on voittanut kaikki ottelunsa. Hallitseva mestari on nyt kolmantena. Koovee on hävinnyt kolme edellistä otteluaan, ja on sarjan toiseksi viimeisenä.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Petteri
09/10/2016
Mielestäni Koovee pelaa paljon parempaa peliä kuin tämän hetkinen sarjataulukko näyttää. Esim Indiansia vastaa Koovee pelasi paremmin kuin Oilers, joten jos vaan jaksaa jatkaa samalla linjalla niin joukkue nousee vielä.
Niinpä
09/10/2016
Mielestäni Koovee on pelannut aina omasta mielestään parempaa peliä mitä tulokset osoittaa.
Palstalainen
09/10/2016
En tiedä pelaavatko paremmin tai huonommin, mutta koosteita siellä osataan ainakin tehdä. Kunpa täällä pääkaupunkiseudullakin vielä joskus jaksettaisiin panostaa.
Meitsi
09/10/2016
Vääristääkö kuva, vai onko Reunamäki pulskistunut. Hyvät oikeat ja ruuat Clasussa.
R28
10/10/2016
KVee tulee nousemaan viellä 8san joukkoon.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.