Divarit

Video: Tappioton Erä Akatemia nousi sarjakärkeen – Nuutinen osui jälleen neljästi

24.10.
2016
10 Kommenttia
3
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Erä Akatemia nousi lauantaina miesten Divarin kärkipaikalle kaatamalla vieraskaukalossa LeBan. Helsinkiläiset veivät ottelun nimiinsä maalein 4-6.

Erä Akatemian kovin pistemies oli jälleen hyökkääjä Eero Nuutinen, joka iski neljä maalia toisessa perättäisessä ottelussa. Ajassa 55.12 syntynyt Nuutisen 3-5-maali jäi lopulta myös ottelun voitto-osumaksi.

Erä Akatemia puolustaja Ossi Jalonen osui kahdesti, ja Ilkka Koski tarjoili kaksi maalisyöttöä.

LeBan alkukaudella keräämät kuusi pistettä oikeuttavat sarjataulukon 11. sijaan.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Osku
24/10/2016
Akatemia, Nurmon Jymy ja Fbc Turku olleet alkukauden positiivisia yllättäviä. Åif, Josba ja Hifk osittaisia alisuorittajia. Eikä NST:n suorituskaan ole ollut sitä mitä Kytöhongan suojateilta olisi odottanut. Tilanne voi tietysti muuttua vielä kauden edetessä, mutta en oikeasti usko siihen. Lähes aina kauden 5-7 ensimmäistä peliä ratkaisee koko loppukauden sijoituksen. Sama pätee myös liigaan.
Masa
24/10/2016
Jippii!! Urheilun ja salibandyn voitto kun samat pelaajat pelaa liigaa ja ykköstä. Pääasia että käytännössä sama organisaatio johtaa molempia sarjoja
Osku
24/10/2016
Voisitko Masa hieman tarkentaa väitettäsi? Koska kyseessä ei voi olla Nurmon Jymy , Fbc Turku, NST, ÅIF, Josba, eikä HIFK, niin väite ilmeisesti perustuu Erä Akatemiaan? Moniko Akatemian pelaaja on tällä kaudella pelannut miehissä sekä liigaa että divaria?
Osku
25/10/2016
Söderling ollut lähes ainoa joka pelannut molempia sarjoja. Loput Akatemian pelaajista istunut viltissä liigassa, kuten farmijoukkueen pelaajat yleensäkin. Luuletko että Erä Akatemia haluaisi oikeasti nousta liigaan? Tai edes voisi vaikka haluaisi?
sekopoltsi
25/10/2016
koko organisaatiohan on naurettava.. naava ja jari oksanen.. huhhahhei
S7
25/10/2016
Kyllä voisi, koska on eri seura, erä akatemia yhdistys. Koirat haukkuu ja naavan ja oksasen naurettava karavaani otti kurren kyytiin ja vie ja muut vikisee! Totahan se farmi tarkoittaa, että nuoret ja lahjakkaat saa kokemusta, vielä kun pystyis pelaa tammikuun jälkeen farmissa ja "ylhäällä".
EA
25/10/2016
Onko eräviikingit ja erä akatemia kaksi eri seuraa? Jos on niin kuinka pelaajat voivat liikkua päivän kahden viiveellä seurojen välillä. Millaisen sopimuksen vaatii ja voisiko vaikka Classic peluuttaa penkinlämmittäjiä Porin karhuissa jne tai Tps haalia iso rosterin ja peluuttaa osaa vaikka Fbc Turku joukkueessa? Kuka tietää?
AE
25/10/2016
Eräviikingit ja Erä akatemia ovat kaksi eri seuraa. Voivat liikutella pelaajia seurojen välillä farmisopimuksen takia, sama homma näyttää olevan SPV:n ja Nurmon Jymyn välillä. Jos Classic haluaisi peluuttaa penkinlämmittäjiä Karhuissa vaatisi se farmisopimuksen.
S7
25/10/2016
Tammikuun lopussa loppuu siirtyminen, mikä väärin! Ei palvele nuoria ja lahjakkaita, joilla ei vielä ihan riitä edustuksessa kentälle.
Tietomies
25/10/2016
Yllättävän paljon kirjoittajilla tietämättömyyttä lajia koskevista eri säännöistä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.