Liigat

Video: TPS palasi voittokantaan Mynämäellä – päätöserän pikamaalit SB-Pro:lle liikaa

17.10.
2016
31 Kommenttia
4
Liigat
Juulia Peura osui kahdesti sunnuntaina. Kuva: Kuvakaappaus videolta

Juulia Peura osui kahdesti sunnuntaina. Kuva: Kuvakaappaus videolta

Perjantaina naisten Salibandyliigassa Classicille hävinnyt TPS otti maukkaan päänahan, kun SB-Pro nöyrtyi Mynämäellä pelatussa ottelussa sunnuntaina 5-1.

TPS ratkaisi ottelun tekemällä kaksi maalia perättäisissä vaihdoissa päätöserässä, ja SB-Pro ei tästä enää toipunut. Voittajien osumista kaksi ensimmäistä teki Juulia Peura, ja maalilla Noora Vuorela jatkoi alkukaudella nähtyjä varmoja otteita.

Kauden erinomaisesti aloittaneet turkulaiset nousivat neljän ottelun jälkeen sarjan jaetulle kakkospaikalle kuuteen pisteeseen. SB-Pro:lla on myös kuusi pinnaa, mutta pelejä on pelattuna yksi enemmän.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
Jea
17/10/2016
Pron hyökkäyspää on heikko! Tepsillä paljon enemmän kovia tekijöitä siinä osastossa!
BJBG
17/10/2016
Ehkä nyt kuitenkin huono ilta prolla - mokke, joka varmaakin varmempi, oli nyt epävarma ja tpsi rokotti enemmänkin pron virheistä kuin rakensi tasapainoisia hyökkäyksiä, jotka olisi päättynyt maaleihin! Mutta voitto oli varmasti tpsille mieleinen. Kausi on pitkä ja monta peliä edessä, tasaisuus on valttia!
Jou
17/10/2016
Pron mokke varmaakin varmempi? Päästänyt eniten maaleja koko liigassa tällä hetkellä
No hau, hau
17/10/2016
En nyt ihan noin suoraviivaisesti lukisi peliä! Maalit 31/27 eli tässä joku moitti pron hyökkäystä, mutta tehnyt classikin jälkeen toiseksi eniten maaleja ehkä siinä on jotakin puolustusongelmaa - prolla nyt pelillä nuoria pakkeja tyttöjen A-sarjasta ja hyväkään maalivahti ei pysty torjumaan läpiajoja - joita tässäkin pelissä nähtiin!
huu
17/10/2016
No Kujalat on kyllä Prossa tehneet hyvää tulosta! Kuten myös Hietamäet ja kaksi Danielaa. Siinä ne hyökkäyspään onnistujat sitten onkin. Prolla yksi peli enemmän pelattuna kuin muilla tämän hetken 'kärkitiimeillä', sekin vaikuttaa maalimääriin.
veke
18/10/2016
Kyllä tässä pelissä Tepsi määräsi alusta asti tahdin, eikä Pro voinu mittää. Tehottomat hyökkäykset, pahoja pallonmenetyksiä myös hyökkäyspäässä ja puolustuskaan ei kyllin hereillä. Hyökkäyspuoli tosiaan yllättävänkin onnetonta.
BJBG
18/10/2016
Ei ollut Pro omalla tasollaan! Nyt vain parantamaan peliä - ailahtelevaa on ollut! Huippuhyviä eriä ja tosi sekavaa välillä! Kausi etenee ja tasaisuuskin varmasti löytyy!
Tai
18/10/2016
Tai sitten Pron tän vuoden taso on tämä. Kovat pelaajamenetykset kirpaisevat, eikä ketään hyvää saatu 'vaidossa' tilalle. Uudet tulokkaatkin näyttävät enemmän sekoittavan peliä kuin auttavan sitä. Viimevuotista huonompi nippu. Toivotaan että tokenee!
BJBG
18/10/2016
Kivikova runko on säilynyt! Kuha nyt vain teinikokeilut saadaan historiaan ja on sitten aina kauden edetessä päässyt vauhtiin! Onhan pari vuotta sitten tulleet pelaajat jo päässeet hyvin pelille - Westerlund ja Raatevaara kovalla tasolla ja hyvässä kunnossa, vaikka eivät nyt loistaneetkaan, niin esim. Classicia vastaan hyvät näytöt! Kyllä pudotuspelit ovat tavoitteena!
Meide
18/10/2016
Saisinko kysyä, eikä mitenkään provo-mielessä, että ketkä niitä Pron tän syksyn tähtiä sitten oikein ollu?! Tässä pelissä semmosta ei ollu havaittavissa oikein missään. Hietamäen sisarukset ruttas hienosti sen ainoon maalin, muut vaikutti tällä otannalla aika avuttomilta. Onko siellä ketään hyviä? Siis jotka olis hyviä tälläkin hetkellä?
komppaan
18/10/2016
Joo Westerlund loistava! Mutta mä lasken hänet jo vakkareihin ja kalustoon. Tän vuoden tulokkaista Lirkki iso pettymys. Ei silä että odotukset ois huikeet ollukaan.
Kujalat hyviä yhä!!
BJBG
18/10/2016
Meidelle - naattikaa nyt tätä voitosta! Vinkiksi antaisin sellaisen,että vastustajan kunnioitus on tie eteen päin! Meillä on hyvä esimerkki viime viikon PSS-Eräviikingit pelistä miten käy ylimielisen possun :) Ja mitä parempana prota pidetään, sen suurempi voitto tpsille - hah!
Meide
18/10/2016
Eiku kysyin kiinnostuksesta! En ole TPS:n kannattaja!!
Oma suosikkini on huonompi kuin mikään näistä :)
Sivusta
18/10/2016
TPS varmastikin johonkin asti pääsee näillä vastaiskuilla, mutta jossain vaiheessa pitäisi oppia rakentamaan peliä - kannattaa katsoa Clasun videoita, miten klip-klap-klip ja maali menee!
jospa sitten
18/10/2016
Sieltä runkosarjan pistepöröstä löytyy pelaajia, M-teamin tytöt ovat onnistuneet hyvin ja asenne on kohdillaan. Kaksi liigatason pakkiparia löytyy ja mokke maju-tasoa - niin eihän ne pullat niin huonosti uunissa ole! Itseä ihmetyttää tämä tpsn ylpeys Jenni Saario, joka ei mahdu 10 joukkoon pistepörssissä?
Mutta kuitenkin
18/10/2016
Pakko puuttua keskusteluun kun Jenniä dissataan!
Totta, Jenni sijalla 11. Kuitenkaan ei heikosti se. Mua puolestaan kovasti kummastuttaa Pron ykkösketjun 'maju-sentteri' Jaana Lirkki, pistepörssissä tarkastuksen jälkeen huikeasti sijalla 59. Ööööö...
Ykkösketjussa?! Myös majussa?! Mitä mä en nyt ymmärrä. Miinuksiakin enemmän ku plussia, eli ehkä vielä pientä hiomista.
18/10/2016
Jenni?! Jenna.
Muuten samaa mieltä edellisen kanssa.
Apuva
18/10/2016
Eihän täällä kukaan ketään dissaa - eikös tämä pistepörssi ole tosiasia? Minä sanoa kun on kamu sen päällikön mukaan olet hyvä paikka sinun peli :)
Niinpä
18/10/2016
Juu ei nyt ihan voi näiden tiimien ykkösketjujen senttereitä verrata :D
Tai siis voi, mutta tulos on aika selvä :D
Hyvä Jenna
19/10/2016
Kyllä Jennalla on enemmän näyttöjä kuin monella muulla! Ja on se pistepörssin 11. toki lähempänä kärkikymppiä kuin vaikka... 60. :D
Oisko kateutta tai huolta ilmassa niillä ku Jennan suorituksia arvostelee? :)
Kaikille tsemppiä pitkään kauteen!
Jospa sittenkin
19/10/2016
Alkaa vähän naurattaa kun kaverit ruoskii vastustajaa oikein kunnolla ja kun uskaltaa kysyä, että mistä mahtaisi alkukauden tehottomuus johtua, niin alkaa hirvee itku et ei, ei meidän jennaa saa dissata :DDD Mutta näiden nuorien kohdalla vetää vakavaksi kun kaikki hypetys ja majut tulee nopeasti rytinällä peliin. Voi se todellisuuden taju kadota! Esimerkkejä riittä mm. tämä pssn tyttö paloi loppuun liiasta harjoittelusta - on nyt kommentaattorina ja tsemppiä hänelle, Micke Ganlundilla hajosi pakka ihan kokonaan ilmaveivin jälkeen! Ja eipä olekaan enää kulkenut! Tsemppiä vain Jennalle peleihin ja kaikkea hyvää jatkoon!
Hyvä Jenna
19/10/2016
Eli onko tuossa siitä kyse myös, että TOIVOTAAN että Jenna palaisi loppuun ja alkaisi peli kulkea yhtä huonosti kuin joillain (joidenkin jo tuossa mainitsemilla) seniorikollegoilla?!
Noita esimerkkejä on!! Mutta on myös menestystarinoita. PSS:n mimmi ei tainnut mikään kovin nuori olla - muuten vaan reenasi itsensä loppuun.
No ei
19/10/2016
Onpas nyt käännelty viestejä! Ei todellakaan! Onhan teillä itselläkin vastaava tapaus "Raju tarina: Mihin katosi lupaava TPS-sentteri?" Ja nämä mainitut oli 20 v. kun sairastuivat! Olen seurannut tätä urheilussa esiintyvää sankarimyyttiä ja varsinkin joukkuepeleissä se ihmetyttää - siinähän kukaan ei yksin tee mitään! Jostain filosofioinnista juurikin luin, että kun pääsee sen yli, että itse olisi jotenkin tärkeä, niin pystyy pelaamaan toisille! Eikä tämä hypetys yksin tpsn nuoria koske - mm. my, kaupit, ellinoora, poikapuolelta ehkä vielä enemmän ehdokkaita rambesta alkaen on tässä pyörityksessä - ja jos epäonnistuu kuten viime mm-kisojen rankkareissa nähtiin, niin iskua tulee! Kateeksi ei käy!
Markku
19/10/2016
Joskus näitä lukiessa tuntuu, että nuorilta pelaajilta vaaditaan kohtuuttomasti jopa enemmän kuin vanhoilta. Jos nuori tyttö menestyy pistepörssissä, hän on automaattisesti vaarassa palaa loppuun ja itsekäs pelaaja - samassa kun vanhempi, joka ei toisessa tiimissä menesty samalla pelipaikalla lainkaan eikä tee mitään tulosta, pelaa pyyteettömästi 'toisille'. Just saying.
BJBG
19/10/2016
Kai tässä ememmänkin tätä ylitse muiden nostatusta kritisoidan! Oikeassa olet, että moni pelaa toisille niin kuin pitääkin. Nämä suomen superpelaajat rantalat, alangot, kujalat ovat jo aikuisia naisia ja osaavat suhteuttaa onnistumiset ja tappiot omaan arvoonsa! Salibandy on vain amatööriurheilua!
Markku
19/10/2016
Totta! Ja superpelaajat osaavat sekä pelata muille, että tehdä tasaisesti merkittävää tulosta myös pisterintamalla! Senkään ei pitäisi olla joko-tai tai ei ole kyllin hyvä!
BJBG
19/10/2016
Nuorella pelaajalla voi tulla sellainen fiilis, että on enemmän kuin kukaan koskaan ja kun sitten tuleekin kehitykseen se ei niin nousujohteinen kausi , ei pystykään käsittelemään sitä! Lisänä jokaisen pelaajan henkilökohtaiset fyysiset rajat, pääset jollekin tasolle ja se on siinä!
Lellu
20/10/2016
Silti näitä nuoria voisi majussa kokeilla rohkeammin. Ainakin näissä tilanteissa, että sijasta otetaan joku todella heikkoa kautta pelaava vanhempi. Joskus näyttää, että pelataan turhan varman päälle - ja mikä edes on varman päälle, jos vanhemmilta valituilta ei tule onnistumisia siinä missä nuoremmat illasta toiseen tykittävät menemään.
Komppaan
20/10/2016
Ilman muuta toivoisi avarakatseista valintaa majuehdokkaiksi ja nimenomaan nämä "vähemmällä" painoarvolla olevat kisat EFT, Finncampen, harjoitusturnaukset ja leiritykset voisi olla näiden nuorempien näytön paikkoja! On useita pelaajia tällä hetkellä liigassa, jotka ovat pelaneet U19 majussa ollessaan junjoreita, mutta naisten maju tuntuu olevan pitkässä matkassa!
lellu
20/10/2016
Juuri näin! Ja myös niitä, jotka on nytkin valittu, kun ovat joskus ennenkin (ehkä silloinkin turhaan) olleet, vaikka selvästi ovat ihan liigapeleissäkin hännillä.
komppididaa
20/10/2016
Oliko tässä joku kompa mikä pitäisi hoksata? Ne jotka ovat aikoinaan U19 jengissä olleet, ovat silloin olleet ikäluokkansa kärkeä ja siirtyneet liigajoukkueihin, ne joilla on into päällä.! Liigajengeissä ei vain aina se pelirooli ole sellainen, että nousisi näkyviin. Töitä teetättää! Laitapa joku 16-vuotias pelaamaan hyökkäykseen kahden huippuhyvän pelaajan rinnalle - onhan ne nyt niin hyviä, että osaa maalin tehdä kun nappisyöttö tarjoillaan. Yksilölajeissa on helppo löytää lahjakkaimmat - joukkuelajeissa vaatii valmentajilta paljon enemmän pelisilmää nähdä kuka on oikeasti tekijä ja ketä vain nostetatetaan!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.