Liigat

Video: TPS synkensi Kooveen tilannetta – Nurmiselle hattutemppu pakin paikalta

13.10.
2016
2 Kommenttia
3
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Koovee ja TPS mittasivat toistensa iskukyvyn keskiviikkona Tampereella. Vierasjoukkue oli ottelussa niukasti parempi maalein 5-6.

Ensimmäiset kaksi erää mentiin tasaisissa merkeissä, ja viimeiseen periodiin lähdettiin tilanteessa 3-3. TPS oli terävämpi viimeisessä erässä maalein 2-3.

Turkulaisten pisterohmuja olivat kolmesti osunut Janne Nurminen sekä kolme maalisyöttöä tarjoillut Ville Hirvisuo. Kooveen Perttu Koljonen iski kaksi osumaa, ja Lassi Ylisiurunen sekä Tommi Hakala onnistuivat tehoin 1+1.

TPS katkaisi voitolla kolmen ottelun tappiputken ja nousi kahdeksannelle sijalle. Kooveen kausi on ollut toistaiseksi murheellinen. Joukkue on voittanut vain yhden ottelun seitsemästä ja taulukon toiseksi viimeisenä.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
KV
13/10/2016
Raskasta on. Kuusi tappiota, joista neljä maalin erolla ja yksi kahden. Indians-peli olikin sitten oma lukunsa. Peliesitykset täysin eri luokkaa tuloksiin nähden. Valitettavasti joka pelissä tulee se musta hetki, jolloin vastustaja homman hoitaa. Näin on käynyt nyt parissa viimeisessäkin, joissa sekä Classic ja TPS on homman viimeisen erän alussa paketoinut.
KUOMA
14/10/2016
Voiko kukaan muu enää voittaa pistepörssiä kuin Janne Nurminen? Kysyn vaan...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.