Video: TPS-talentti iski voittomaalin jatkoajalla

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

TPS ja Happee kohtasivat lauantaina naisten Salibandyliigan ottelussa Turussa. Kotijoukkue oli tiukassa väännössä parempi maalein 4-3 ja.

Happee vaikutti olevan ottelun voiton syrjässä kiinni aina viimeiselle minuutille asti, mutta TPS tuli tasoihin Sofia Leinon osumalla ajassa 59.01. Voittomaali nähtiin jatkoajalla, kun Jenna Saario iski naulan Happeen arkkuun ajassa 64.09.

Saario osui ottelussa kahdesti, Leino iski pisteet 1+1 ja Tiia Nikkola syötti kaksi maalia. Noora Vuorela pysäytti 24 laukausta. Happeen tehopelaaja oli kaksi maalia syöttänyt Johanna Helminen.

TPS on naisten Salibandyliigan viidentenä. Happee majailee kymmenentenä.

Ottelutilastot

3 comments

  1. Hyvä Happee – asianmukainen haasto Tepsille! Aika pienestä jäi nyt kiinni supervoitto! Hyvää jatkoa ja tsemppiä peleihin!!

  2. Tiedän, kannattaisi vetää sen posin kautta. Mutta siis, sen enempää kommentoimatta myöskään miesten salibandya, niin katsoin ensimmäistä kertaa naissalibandya tämän maalikoosteen muodossa – ja täytyy todeta, että ollakseen SM-sarja, on urheilullisuus kyllä kaukana tuosta temmosta ja taitotasosta. Ymmärrän, amatöörilaji jne, mutta täytyy silti todeta, että yllätyin negatiivisesti. Pahoitteluni jo etukäteen niille, jotka vetävät herneen nenään, mutta tämä on totuus: salibandy on ainakin naisten osalta kaukana urheilusta.

  3. Naisten sali bandy on heikko tasoista. Maali vahdit eivät saaneet silmiänsäkään kiinni. 13 vuotiaat pojatkin pelaavat paremmin