Liigat

Video: TPS:n vahva alku kääntyi tappioksi liigakärkeä vastaan

16.10.
2016
0 Kommenttia
3
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Perjantain ainoassa naisten Salibandyliigan ottelussa Tampereen Classic haki Turusta pisteet 3–9-voitolla. TPS sai otteluun hyvän alun, mutta ei saanut pidettyä liigaa johtavia tamperelaisia takanaan.

TPS meni 2–0-johtoon avauserässä, kun Juulia Peura iski ilmasta pallon Classic-verkkoon. Voitosta voittoon kulkenut Classic käänsi tilanteen johdokseen toisessa erässä, eikä turkulaisjoukkue kyennyt enää pysäyttämään sen rynnistystä.

Classicin Nina Rantala laukoi kolme maalia ja oli samalla ottelun tehokkain.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.