Liigat

Video: Viikon takaisen kärkiottelun kooste julki – näin EräViikingit löylytti Indiansia

26.10.
2016
3 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

EräViikingit ja Indians mittelivät viime viikolla paremmuudesta miesten Salibandyliigassa. Ensiksi mainittu voitti ottelun loppulukemin 11-1.

EräViikinkien pistenikkarina hääri 3+3 iskenyt Tero Tiitu. Tehot 2+1 naulannut Perttu Puska onnistui myös pisteiden valossa ottelussa. EräViikiingit johtaa tällä hetkellä Salibandyliigaa, ja fuusioseura on voittanut seitsemän ottelua ensimmäisestä kahdeksasta. Indians on ehtinyt valahtaa viikossa viidenneksi, vaikka pistemenetys oli joukkueelle kauden ensimmäinen. Indians ja Steelers ovatkin ainoat joukkueet, jotka ovat esiintyneet vasta kuudessa ottelussa tällä kaudella.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Esa
26/10/2016
Tiitu näköjään saa Kukkolankin syötöt itelleen 8)
Pettweri
27/10/2016
On edelleen jännä tämä EräViikinkien tiedotuksen valitsema linja olla merkitsemättä vastustajan maalintekijää ja syöttäjää näihin koosteisiin. Eihän se hirveän iso asia ole, tietystikään, mutta jää siitä silti vähän huono maku.
Pettweri
27/10/2016
Otanpas sanani takaisin välittömästi. Siellähän näkyi! Olen melkein täysin varma, että alunperin sitä ei ollut, kun Twitterin kautta toissapäivänä koosteen bongasin. Mutta joka tapauksessa, vilpittömät pahoittelut ylläolevasta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.