Divarit

Video: Welhot vertaansa vailla – sarjajumbo sai kyytiä ”Tylypahkassa”

05.10.
2016
3 Kommenttia
1
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Welhot ja ÅIF ottivat toisistaan sunnuntaina mittaa ensiksi mainitun kotihallissa, eli Kuopiohallissa, joka on paikallisten puheenparressa vääntynyt Tylypahkaksi. Welhot oli ottelussa vahvempi maalein 8-1.

ÅIF sinnitteli Divarin ennakkosuosikin matkassa ensimmäiset kaksi erää, mutta kolmannessa ottelu repesi. Näin ollen Welhot nappasi jo kauden neljännen voittonsa, neljännestä ottelusta.

Kotijoukkueen Eero Vepsäläinen ampui hattutempun. Pauno Kajoksinen tehtaili pisteet 1+2 ja Mikko Niiva paunat 0+3. Niko Frilander pysäytti 24 laukausta. Vieraiden Tuomas Leino venyi 27 kudin tielle.

Welhot jatkaa siis puhtaalla pelillä ja johtaa miesten Divaria. ÅIF on pelannut kolme ottelua eikä toistaiseksi ole avannut pistetiliään.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Fårssssssby
05/10/2016
Åif on paperia, sami ei
Paki
05/10/2016
Jäätävää puolustuspeliä Welhoilta, Ei nukahduksia, eikä isoja virheitä, joista vastustaja olisi onnistunut rankaisemaan. Jännä nähdä onko Åif.n kausi päätyyn saakka tämmöistä konttaamista. Kolme peliä pelattuna ja jokaisesta suurinumeroinen tappio. Antaa odotuksia, että ovat yksi putoajista.
Jamppa
05/10/2016
Paljon pitää pallollinen peli parantua jos halutaan voittaa pelejä. Perässä juoksemalla tulee jatkossakin kylmää kyytiä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.