Divarit

Classic ryösti pisteet Raholasta – katso torstain salibandytulokset

10.11.
2016
10 Kommenttia
1
Divarit
Nico Salo (vas.) ja Asser Jääskeläinen olivat kääntämässä ottelua Classicille torstai-iltana Raholassa. Kuva: Esa Takalo

Nico Salo (vas.) ja Asser Jääskeläinen olivat kääntämässä ottelua Classicille torstai-iltana Raholassa. Arkistokuva: Esa Takalo

Torstai-iltana pelattiin kahdella miesten pääsarjapaikkakunnalla. Tampereen Classic haki täyden pistepotin Raholan kaukalosta voittamalla Nokian KrP:n 3–7.

Raholassa pelaava KrP on ollut useammalle joukkueelle kompastuskivi tämän kauden miesten Salibandyliigassa. Kotijoukkue pitikin tilanteen tasaisena paikallisvastustajaa vastaan toisen erän loppuun asti. Classicin puolustaja Asser Jääskeläinen (2+1) laukoi ottelun 3–3:een pari minuuttia ennen erätaukosummeria.

Kolmannessa erässä Classicin maajoukkuemiehet ottivat tahtipuikon käsiinsä. Nico Salo (1+2) vei ensin vierailijat johtoon ja syötti muutama minuutti myöhemmin Jääskeläisen illan toisen osuman. Jääskeläinen myös syötti Salon maalin, ja kyseinen tehopiste oli hänen uransa sadas Salibandyliigassa.

Atte Eronen ja Joonas Pylsy pääsivät vielä kaunistelemaan loppunumeroita Classicin hyväksi, eikä KrP osunut päätöserässä kertaakaan hallitsevien mestareiden verkkoon. Classic on illan voiton myötä kahden pisteen päässä kaksi ottelua enemmän pelanneesta sarjakärki EräViikingeistä.

Ottelutilastot

Miesten Divarin kamppailussa kuopiolainen SB Welhot haki vieraspisteet Joensuusta ja nousi sarjakärkeen. Josba kaatui torstai-iltana maalein 3–8. Welhot iski ratkaisevat maalit jo toisen erän ensimmäisellä puoliskolla, eikä päästänyt Josbaa enää kirimään johtoa kiinni.

Welhojen tehokkaimmat olivat hattutempun iskenyt Joonas Makkonen ja tehot 2+1 saldonnut Sami Aalto. Josban tehomies oli kahden (1+1) pisteen Miro Kämäräinen.

10. sijalla oleva Josba on kerännyt yhdeksästä ottelusta seitsemän pistettä tällä sesongilla.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
#51
10/11/2016
hyvä kuva! Sopii hyvin illan matsiin, mikä pelattiin Krp:n kotikenällä...!
xd
10/11/2016
helppo
Arto Kilponen
10/11/2016
Nokian KrP - Classic viimeiset 28 minuuttia 0-5
Oilers - Classic viimeiset 37 minuuttia 0-7
EräViikingit - Classic viimeiset 40 minuuttia 0-5
HE
10/11/2016
Classic - SPV viimeiset 34 minuuttia 0-6
Arto Kilponen
10/11/2016
Näköjään Classic on aika hyvä fiiliksen pilaaja :D
OK
11/11/2016
Katselin peliä, joka oli melko sekavan näköistä päästä päähän kaahottamista eikä siten tarjonnut erityistä salibandyviihdettä. Sen sijaan selostaja ja kommentaattori pääsivät mielestäni aika lailla ytimeen kommentoidessaan Suomen maajoukkueen valintoja ja mahdollisuuksia kisoissa. Suoraa ja asiallista kommentointia. Oliko Herra Hakkarainen, kun en katsonut alusta saakka?
S7
11/11/2016
Paljos oli speve-evi vikat minuutit, oisko 5-1 tai jotain. Toi kertoo paljon noista joukkueista, yhdessä kuljettujen kilsojen tuomasta luotosta. Meiltä evissä tuo vielä puuttuu, mutta luotto kova! Plaijarit näyttää todellisuuden. Oilersilla näen, että suurin menetys pelaajistossa oli Paten siirto 3div.
HH
11/11/2016
Hakkarainen oli kommentoimassa. Muutenkin selostajan ja kommentaattorin ajatukset kohtasivat hyvin ja keskelut erätauoilla todella mielenkiintoisia. Lähetyksen huonohko kuvanlaatu yhdistettynä Raholaan olivat ainoa miinus.
Okk
11/11/2016
Päästä, päähän... mitä pelia kattelit? Classic piti palloo 80/20, se siitä tylsän teki.
Hei hei hei
11/11/2016
Josballa tekee tiukkaa yltää Pääkallon povaamaan kakkossijaan. Mahdotonta se toki ei ole mutta kiire kohta tulee

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.