Divarit

Divarin kaikkien aikojen pistepörssin yhdeksäs tekee paluun kentille SB Vaasan riveissä

17.11.
2016
7 Kommenttia
1
Divarit
Valtteri Nurmi (vas.) on yksi kaikkien aikojen Divari-pelaajista. Kuva: Jari Turunen.

Valtteri Nurmi (vas.) on yksi kaikkien aikojen Divari-pelaajista. Kuva: Jari Turunen.

SB Vaasa ilmoitti keskiviikkona tehneensä loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Valtteri Nurmen kanssa.

Edellisen kerran SB Vaasaa toissa kaudella (2014-15) edustanut Nurmi on Divarin kaikkien aikojen pistepörssissä sijalla yhdeksän. Pisteitä hän on tehnyt Kirkkonummi Rangersissa, Westend Indiansissa, sekä vaasalaisissa Woodcuttersissa ja SB Vaasassa 182 ottelun aikana kaikkiaan 127+219=346. Salibandyliigassa hän on pelannut Rangers-paidassa 45 ottelua pistein 9+15=24.

– Nurmi tuo lisää kilpailua sentteriosastollemme ja mahdollistaa Valtteri Pajusen siirron luonnollisemmalle pelipaikalleen pakin tontille, kun kaikki ovat terveinä, luonnehtii vaasalaisten päävalmentaja Jani Lipsanen SB Vaasan nettisivuilla.

– Hän on vähän erilainen pelaajatyyppi muuhun rosteriin verrattuna ja pystyy sen lisäksi antamaan ratkaisevia syöttöjä hyökkäysalueella vähän hitaammistakin hyökkäyksistä organisoidumpaa puolustusta vastaan, Lipsanen jatkaa.

Nurmi oli jo kesällä ensimmäisiä pelaajia, joita Lipsanen yritti houkutella mukaan, mutta silloin riittävää kipinää ei pelaajalla itsellään vielä ollut.

– ”Valtsuhan” ei puolivaloilla halua porukassa pyöriä. Hän on johtajatyyppi, joka haluaa viedä omaa ja kentän peliä eteenpäin, Lipsanen toteaa SB Vaasan nettisivuilla.

Nurmi on edustuskelpoinen jo tulevana viikonloppuna, kun SB Vaasa kohtaa kotonaan Josban ja Loviisan Torin.

SB Vaasan uutinen aiheesta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Fani, Loviisa
17/11/2016
Onko linkkiä missä näitä all-time-pörssejä voisi katsella? Kiitos!
AKi
17/11/2016
Aina kun on MM-kisat niin Valtsu herää kuolleista. Riikassa nähdään jälleen yhdessä tuomiopäivän ketju Kivi-Kivi-Nurmi. Vamos Valtsu !!
Nhlfinns.net
17/11/2016
Nhlfinns.net sivustolta säbän alta löytyy aika kattavasti liiga ja divari.
Rauno
17/11/2016
Ei Valtsua kyllä käsittääkseni nähdä Viron mm-joukkueessa: http://saalihoki.ee/Uudised/Uudis.aspx?u=880
Tietotoimisto
17/11/2016
Kyllä Valtsu Riikassa nähdään ;)
ET soittaa kotiin
17/11/2016
Linkkiä en laita kun jäävät tarkastukseen. Historiatilastot löytyvät liiton sivuilta floorball.fi. Kun sieltä valitsee Huippu-urheillu, niin jokaisen pääsarjan (liigat ja miesten divari) alta löytyy osia Historia ja ennätykset. Oikeasta laidasta voi sitten valita mitä haluaa tarkasteella. (Tämä siis tietokoneella, pienemmällä näytöllä valikot saattavat olla jossain muualla)
perttu #10
18/11/2016
ei noita pelejä kovin montaa vielä oo että kaikkien aikojen divari pelaajasta puhuttas!?nimim.247 games, !:-)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.