Etelä-Hämeen herruus LASB:lle – yli 1100 katsojaa näki derbytrillerin

LASB juhli voittoa Lahdessa. Kuva: Jari Turunen

LASB juhli voittoa Lahdessa. Kuva: Jari Turunen
LASB juhli voittoa Lahdessa. Kuva: Jari Turunen

Miesten Salibandyliigan LASB ja Steelers kohtasivat lauantaina Lahdessa viime kevään Divari-finaalien toisinnossa. LASB oli ottelussa parempi maalein 4-3.

Steelers vastasi ottelun avausmaalista, mutta LASB osui kahdesti vielä avauserässä. Kotijoukkue maalasi kertaalleen myös toisessa erässä. Kolmannessa periodissa LASB karkasi kolmen maalin johtoon. Steelers laittoi kirivaihteen päälle viimeisellä vitosella ja pääsi lopulta maalin päähän, kun pelikellossa oli aikaa enää 43 sekuntia.

LASB:n maaleihin löytyi neljä eri tekijää. Voittomaalista vastasi Roope Kainulainen. Ottelun tehokkain pelaaja oli kahdesti maalannut Steelersin Timo Johansson. Vieraiden Jaakko Vahtokari pysäytti 25 laukausta. Ottelussa oli paikan päällä kaikkiaan 1106 katsojaa.

LASB nappasi toisen perättäisen voittonsa, ja on tällä hetkellä miesten Salibandyliigan yhdeksäntenä. Steelers ei ole voittanut peliäkään viimeisestä kahdeksasta, ja majailee sarjataulukon sijalla 12.

Ottelutilastot

Lue myös:
Espoon derby kiinnosti yleisöä – paikalla 2975 katsojaa
Kotilaiset hurjassa vireessä Raumalla – katso lauantain salibandytulokset
Video: Hieno idea – liigajoukkue myy derbyssä irtoviiksiä Movember-kampanjan hyväksi

14 comments

  1. Kyllä Steelers oli aneeminen. Ei LASB:kaan mikään erikoinen ollut, mutta voitto ton näköistä joukkuetta vastaan ei paljoa vaadi. Jonaeson tuhlasi maalipaikan ja lähti kävellen vaihtoon, vaikka hyökkäys oli kesken. 40min penkin päässä verryttelytakki päällä oli täysin ansaittu. Lastikan kokoinen aukko teräsmiehillä.

  2. Oli yllättävän tiukka peli. Huomenna Steelers-Koovee. Päättyykö Kooveen tappioputki. Vai saako Steelers kauden toisen kotivoiton?

  3. Kyllä ois Lasb voinu naulata pelinnselväksi jo hyvissä ajoin mutta aneemista ja löysää lerssiä vastaan vähempikin näköjään riitti.

  4. En uskoisi että liiga tasolla olisi tälläistä. LASB pelasi todella rumaa peliä. Sidotaan miestä ja rikotaan sääntöjä niin ettei tuomari nää. En uskoisi että liigassa vielä tälläinen menisi läpi. Onneksi ottelussa ei saatu todistaa yhtään kuolevaa joutsenta.

  5. Joo,tartuin tohon sun provoon. Eikös vastustajan ja varsinkin puolustajien tehtävä ole rikkoa hyökkäävän joukkueen peliä. Jos tuomarit ei nää niin eikö silloin ole pelattu sallituissa rajoissa? Tuollainen steelersin tapainen vihellysten jälkeinen nilkoille hakkaaminen sensiaan on todella alhaista jota tänään nähtiin ”teräsmiesten” toimesta jatkuvasti. Vahtokarille pisteet hyvästä pelistä.

  6. Komppaan MEITSIÄ Jonaesonin asenneongelmassa, jos kasetti kestäisi ja pelaisi joukkueelle, olisi kyseessä kova pelimies. Nykyisellään ylimielinen pelle. Myös Johanssonin jatkuva kiukuttelu pisti silmään. Tapahtuma ja ottelu kokonaisuudessaan kovinkin viihdyttävä, parempi voitti!

  7. Kannatas varmaan lerssinki alkaa pelaamaa samanlaista peliä kun LASB nii vois voittojaki alkaa tulemaan. Puhallusten jälkeinen pohkeiden koputtelu aika noloa hommaa… Taululta voi kattoo kumpi oli parempi tänää ja sarjataulukosta kumpi yleensäkkää:)

  8. Juuri näin. Jonaesonin asenne ihan naurettavaa katseltavaa ja joukkuelaijissa tekee isoa hallaa koko joukkueelle. Hyvänä päivänä iso vahvistus joukkueelle, mutta liian usein asenneongelma vaivaa. Onneksi Sihvo ja kumppanit uskalsivat penkittää kaverin pilaamasta koko matsia. Niin ja nähtiinhän me yks hieno sukeltaminen, nimenomaan Jonaesonin toimesta. Kuten sanottua, parempi voitti. Paremmalla viimeistelyllä LASB olisi naulannut pelin jo toisessa erässä ja loppulukemat olisivat voineet olla rumaakin luettavaa.

  9. Jusanderille tiedoksi että se ainainen piipittäminen on osa Johanssonin peliä. Kaveri voisi olla ihan hyvä pelaaja jos keskittäisi kaiken sen itkemisen pelaamiseen mutta jokainen tavallaan. Lasbille onnittelut voitosta. Ens kerralla sitten vähän reilumpi voitto.

  10. Ei kai pakko pelata, jos ei huvita. Kovasti on tätä jonaesonia hehkutettu ja muutama hyvä suoritus, mutta muuten niinkuin ylemmät. Se hyvä, että peleissä on tunnetta, eihän tuolla mitään todellisia ylilyöntejä ollut! Hyvä peli.

  11. Huonoin kotipeli tällä kaudella. Näemmä sekin riittää näitä steeleressejä vastaan kun perustaso on riittävä.

  12. Labsille tiedoksi steelersin kannattaisi alkaa pelaan niin kuin classic niin alkais tuleen voittoja.

  13. Lahti salibandykaupunki! Parasta mitä kaupungissa on lajissa tapahtunut ikinä. Kiitos LASB!

  14. Ehkä Jari Puikkosen pääätösten myötä LASB on Lahtelainen seura??? D1varin finaalin kotipelien evääminen Lahdesta. Ei Lahtelaisena seurana. Sai melko varmasti päätöksen siirtyä Lahtelaiseksi seuraksi. Tai ainakin kiihdytti fuusio päätöstä.