FBC Turku lähetti Josban kotimatkalle maalein 8–0 – katso lauantain salibandytulokset

FBC Turku oli lauantaina tyly isäntä joensuulaisvierailijoille. Arkistokuva: Esa Haanperä

FBC Turku oli lauantaina tyly isäntä joensuulaisvierailijoille. Arkistokuva: Esa Haanperä
FBC Turku oli lauantaina tyly isäntä joensuulaisvierailijoille. Arkistokuva: Esa Haanperä

FBC Turku antoi lauantai-iltana löylytyksen Joensuun Josballe. Voitto irtosi murskalukemin 8–0 Turun Sport Gardenissa.

Turkulaiset veivät kaksi ensimmäistä erää 4–0 ja 3–0, eikä Josba enää kyennyt nousemaan urotekoihin.

Miesten Divarin kolmannelle sijalle noussut FBC Turku iski tehoja laajalla rintamalla, ja kahteen tehopisteeseen ylsi viisi pelaajaa. Tehot 1+2 iskenyt Aku Kuikka oli illan tehokkain. Josban sijoitus on lauantain jälkeen 11:s.

Naisten Salibandyliigassa Jyväskylän O2 kiusasi sarjakärki Tampereen Classicia. Sarjataulukon toiseksi viimeisenä oleva O2 kävi jopa ottelussa johdossa, mutta Classic käänsi tilanteen vielä ensimmäisessä erässä.

Jyväskyläläiset nousivat kolmen maalin päähän päätöserän alussa, kun Kiia-Mari Avikainen kavensi 7–10:een. Classic piti kuitenkin johtonsa loppuun asti ja vei kamppailun nimiinsä maalein 7–12.

Tamperelaisvieraiden tehokkaimmat olivat Nina Rantala (2+3), Eliisa Alanko (2+1) ja Salla Suomela (2+1). O2:n Avikainen löi hattutempun ja tarjoili päälle yhden maalisyötön.

Naisten Salibandyliiga:
SB-Pro-NST 5-1 Ottelutilastot
Steelers-M-Team 3-4 Ottelutilastot
O2-Jyväskylä-Classic 7-12 Ottelutilastot

Miesten Divari:
SB Vaasa-LeBa SB 5-6 Ottelutilastot
Loviisan Tor-NJ 5-4 ja. Ottelutilastot
Blue Fox-ÅIF 2-10 Ottelutilastot
FBC Turku-Josba 8-0 Ottelutilastot

12 comments

  1. Alkaa åif nousemaan pikkuhiljaa niinkun kuuluukin vaikka valmentaja aivan susi

  2. Blue Foxilla on vuorostaan aika vaikeaa. Melkonen jumitus päällä tuntuu olevan. Danne Forström oli Åifilta loistava hankinta!

  3. Huokosen läpi solut ovat toistensa kanssa yhteydessä. Huokosia on siemenkasveilla, sanikkaisilla ja sammalilla useimpien solujen seinissä. Huokonen voi olla ns. yksinkertainen huokonen tai, kuten johtosolukon puuosassa, rengashuokonen, jolloin sekundaariseinä kasvaa osittain huokosalueen päälle. Huokosilla on suuri merkitys solujen välisessä kuljetuksessa

  4. How many goals to Forsström ? Dan One. What is best yoghurt? Dan One

  5. Mikä se @andevaa twitterissä mainittu tilanteen tutkintapyyntö oikein on?
    Jos videota katsoo, iso mies lähtee helponnäköisesti kaatumaan, kun kaveri ajaa selkään. Ja sit ikävä kyllä sattuu. Kakkonen selkäänajosta oli OK, ei aihetta enempään. Videon perusteella väittäisin, että olisko ollut tarkoitus vähän värittää kaatumista ja nyt kävi näin, ensi kerralla mieluummin pystypäin.

  6. On Dan Forsströmin 2+2 melko hyvin D1vari tasollakin:D Jimmy Sved hyvä hankinta myös Loviisan Torista.

  7. Jimmy oli kuule paluumuuttaja.. åiffissa aikoinaan hyvät opit saanut.

  8. Tämä on mainio! 10 pistettä FBC raportin kirjoittajalle. JoSaBan raporteissahan yleensä vain itketään tuomarivirheitä ja lopuksi laitetaan tiedottajan poika jutun kuvitukseksi. Tästä tyylikkkäästä kuitista 10-pistettä Turkuun!

    ”…Valitettavasti Josban kokenut päävalmentaja Antti Ruokonen ei tätä sulattanut ja alkoi vierittää syytä pelin käsistä luisumiseen tuomariparin niskaan. Täytyy todella ihmetellä, että kannattaako nuorta lahjakasta joukkuetta valmentaa sillä tavalla, että keskittyy pelin aikana vain ja ainoastaan tuomariparin toimintaan.”