Liigat

Happee ja Oilers tasasivat pisteet vaiherikkaassa mittelössä

18.11.
2016
13 Kommenttia
2
Liigat
Eemil Ukkosen (oik.) tykki puhui Oilersia vastaan. Arkistokuva: Esa Jokinen

Eemil Ukkosen (oik.) tykki puhui Oilersia vastaan. Arkistokuva: Esa Jokinen

Perjantai-iltana Jyväskylän Happee isännöi Esport Oilersia miesten Salibandyliigan ottelussa. 65 peliminuutin jälkeen voittajaa ei saatu selville, ja näin ollen pisteet tasattiin loppunumeroin 4–4.

Ottelun avauserässä kotijoukkue oli selvästi valmiimpi pelaamaan, ja se hallitsi kenttätapahtumia. Joel Lahden ja Lauri Liikasen maaleilla jyväskyläläiset johtivat 2–0 erätaukosummerin soidessa ensimmäisen kerran.

Toisessa erässä ote siirtyi vierailijoille ja Happee kadotti hyvän vaiheensa. Oilers rokotti jäähypenkkiä kuluttanutta kotijoukkuetta iskemällä pallon kahdesti maaliin ylivoimalla. Casper Pfitzner pääsi lataamaan avopaikalta 2–3-johtomaalin.

Vierasjoukkue Oilers lisäsi johtoa kolmannen erän alussa, mutta sen jälkeen hirviryhmä heräsi. Eemil Ukkosen tarkka kaukolaukaus upposi Oilers-maalin yläkulmaan ja tasoitti ottelun 4–4:ään ajassa 49.27.

Ukkosen maali jäi myös ottelun viimeiseksi, sillä jatkoajalla ei lisäosumia nähty. Happeen Juuso Heikkinen (0+2) ja Oilersin Casper Pfitzner (1+1) ylsivät perjantai-iltana kahteen tehopisteeseen.

Molemmilla joukkueilla on jäljellä vielä yksi ottelu ennen MM-kisataukoa.

Ottelutilastot

Lue myös:
Nuori tähtihyökkääjä solmi jatkosopimuksen Happeen kanssa

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
HM
18/11/2016
Oilersin kakkosketju kyllä luokattoman huono, -3 ja pallollinen peli melko mitäänsanomatonta... Etenkin herroja Alanen ja Suomalainen näyttäisi nyt vaivaavan "toisen kauden kirous" nyt aikalailla. Toivottavasti petraavat, sillä aika vaikeaa tulee Oilersilla olemaan jos joutuvat pitkälti kahdella kentällä pelaamaan. No josko sieltä sairastuvalta tulisi helpotusta kisatauon jälkeen. Niin ja Kaltiainen sitten pelaa kauden loput pelit kiitos, oli erittäin varma tänään.
Heikki
18/11/2016
Sama pisti silmään Alasen ja Suomalaisen kohdalla. Alanen oli jo nähty ennen tätä peliä, mutta 72 piti oikein pelaajaluettelosta käydä tarkistamassa ja Suomalainenhan se oli. Kummallakaan ei mitään käsitystä pallottomassa pelissä mitä pitää tehdä ja pallottomassa pelissä luvattoman huono tekniikka ja pallonkäsittely. Vielä Puustinen pelille niin se on morjens. Pieni videokooste herrojen omasta "pelaamisesta" voisi olla paikallaan
Vekseli Ahtiainen
18/11/2016
Ei ole varaa ulkomaalaisvahvistuksiin, on peluutettava Suomalaisia
Espoo
18/11/2016
Hyvä peli öljymiehilta, 2- viisikolla jäi vielä parannettavaa huomiseen.
Jkl
18/11/2016
Taas luokatonta pakkipelaamista Happeelta. Maajokkuepakki koomailee ja Ukkonen ryntää, ylipelaa ja päästää syöttämään keskelle - merkkaus huono ja maali. Ihme virheitä. Kaipaan jo Tikkaa kentälle.
#51
18/11/2016
Maajoukkuepakki Junkkarinen taas vauhdissa:D En muute oo iha varma et kuka Oilersin jamppa se oli ku meni se haastattelu vähä ohi, mut mitä se selitti jostai luistelust ja et pitäis pistää kiekko maaliin tai jotai tollast:D Sano varmaa läpäl xD?
S7
18/11/2016
Perttu Pajukoski oli. Ennen kommentoi oliko läppää, sen verta sel...
Espoo999
18/11/2016
Siinä oli näköjään vähän läppää noista aina niin paljon puhuvista lätkähaastatteluista, joissa ei koskaan sanota mitään vaikka tekstiä tuleekin. Vois haastattelijat keksiä erilaisia kysymyksiä !!!!! Ei ollut haastattelija tänäänkään ihan kartalla !!!! Muuten tosi hyvää settiä YLEltä. Kiitos.
Diiba daaba
19/11/2016
Joukkueena Happeelta parempaa, mutta ei hyvää. Seppo lähtee, ja kaikki symppaa viiksivallua. Mitä toi pelaaminen on, mitä Leholle jättää? Hakkarainen sanoi Krp-Clasu pelin välillä majua kommentoidessaan Kotilaisesta että tottunut pelaamaan Happeen "pihasäbää, ei pelikirjapeliä. Niin juuri, tätä tänäänkin. Ei. pelikirjaa vaan pihasählyä. Eikä se jatkossa taida miksikään muuttua.....
Arto Kilponen
19/11/2016
Oli kyllä varsin erikoinen peli taas. Voimasuhteet kääntyivät ensimmäisellä erätauolla ihan päälaelleen. Monnarilla on kyllä mukava käydä otteluissa (kävin viidesti tänä vuonna).
Maju
19/11/2016
Happeen maajoukkueeseen valitut olivat kovia puheissaan mutta ne teot jäi pelissä vähän vaatimattomaksi. Selostaja ja Jäntti hehkutivat Jyväskylälisiä, jäi sellainen kuva ottä oltiin Happeen PR- tilaisuudessa eli hyvin hoidettu happeen puolelta.
Jäntti on oppinut Kettusen jargonin, maajoukkueen valinnoista ei saanut mitään selvyyttä.
Rannalle jätetyt espoolaiset näyttivät pelilhyvin taitonsa, valintakritiikki osui ja upposi.
jeba
19/11/2016
Onneksi maajoukkuetta ei valita yhden pelin perusteella, marraskuussa Happeen ja Oilersin pelaajista. Ja vieläkö niitä näyttöjä pitää antaa, kun valinnat jo tehty?

Viihdyttävä peli mun mielestä.
kuoma
20/11/2016
Hmmm. Oliko Emil Ukkosen maali korkea maila? Hmmm... En ole varma. Olisipa tuosta kuva tarjolla niin voisi sanoa... xD

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.