Maajoukkueet

Heikko avauserä koitui Suomen naisten kohtaloksi – Ruotsi voittoon avausottelussa

04.11.
2016
10 Kommenttia
0
Maajoukkueet
Ruotsin naiset kyykyttivät Suomea ensimmäisellä 20-minuuttisella. Arkistokuva: Salibandyliiga.

Ruotsin naiset kyykyttivät Suomea ensimmäisellä 20-minuuttisella. Arkistokuva: Salibandyliiga.

Suomen naiset avasivat urakkansa EFT-turnauksessa Sveitsissä 7-3 -tappiolla Ruotsille.

Jo kahden ja puolen minuutin kohdalla Sofia Joelsson vei ruotsalaiset johtoon ja Sara Steen jatkoi tehtailua ajassa 5:57. Ottelun jälkeisessä tv-haastattelussa Nina Rantala totesi Suomen olleen avauserässä telineissä, miltä se myös näytti. Ruotsi iski vielä kahdesti ennen ensimmäistä erätaukoa.

Toisen erän alussa Louise Wickström vei Ruotsin jo 5-0 -johtoon ennen kuin Katri Luomaniemi rikkoi suomalaisten kuparisen. Aivan erän lopussa, ajassa 39:59, Nina Rantala toi Suomen kolmen maalin päähän.

Wickström kaatoi kuitenkin heti kolmannen erän alussa Suomen niskaan kylmää vettä ja Ellen Rasmussen vei sinikeltaiset jälleen viiden maalin karkumatkalle erän puolivälin jälkeen. Sanni Nieminen teki vielä pientä lohtua tuoneen kavennusmaalin ilman maalivahtia vajaa pari minuuttia ennen loppua.

Ruotsin tehokkaimmat olivat kolmesti osunut Louise Wickström, sekä neljä maalisyöttöä antanut Moa Tschop. Hanna Sipiläinen syötti Suomen maaleista kaksi.

Ottelutilastot

Edit: Artikkelia korjattu 4.11. klo 22:52.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
sähly
04/11/2016
Voisin melkein väittää, että naiset eivät pelaa EFT-turnaustaan Ruotsin Växjössä tällä hetkellä
Onks kiinnostusta?
04/11/2016
Suomen naiset ja U19 tytöt ovat tälläkin hetkellä Sveitsissä, jos kiinnostaa.
Ilkka Kittilä
04/11/2016
Pahoittelut. Meikäläisen aivopieru. Kiitoksia, nyt korjattu.
Hmm
05/11/2016
Oisko aika ottaa tyttömajusta tosissaan pelaajia tähän rinkiin?! Näiden kolmoskenttä ainakin toimissaan umpihuono. Ei se ykköskenttä voi yksinään koko matsia pelata.
fakta
05/11/2016
Nyt näyttää tosi surkeelta naissalibandyn taso kun joukkueeseen otetaan pitkältä loukilta palannut ella alanko mukaan lomaileen sveitsiin ja istuun penkille ruotsi peliin verkkatakki päällä. Ei siinä suomen paras pelaaja kun on kunnossa mut on vähä säälittävää kun löytyis terveitäkin nuoria lupauksia joita vois kokeilla näissä ns. turhissa turnauksissa. Mutta kun katsoo penkin taakke ymmärtää tilanteen. Ei siinä mut kohta jäädään tsekkien jalkoihin eli aletaan taisteleen kisoissa pronssista, vaikka mitali se on sekin.
pekko
05/11/2016
Heei, Suomen pelaajat liian nuoria, nelikymppiset mukaan. Ei kannata panostaa nuoriin, vaan vanhempia mukaan ja mielummin classicin vaihtopenkiltä.
Apua
05/11/2016
Toi kolmoskenttähän vuotaa ku seula! Eikä ne saa mitään aikaseks! Räikeä ero ykköseen ihan kaikessa tekemisessä. Todellakin - Tsekkikin nyt sitten voitti.
Kolmonen vaihtoon
05/11/2016
Samaa mieltä. Kolmosen lenkkeilijöitä ei enää seuraaviin kisoihin. Nuorten tiimistä Saariota ja co:ta tilalle. Kolmonen päästi enimmät maalit ja muun osan aikaa lähinnä seurasi vierestä kun Tsekki pyöritti palloa. Karseeta katottavaa.
Ihmettelijä
05/11/2016
Eikö se ykkönen päästäny neljästä ekasta kolme?
ehkä
05/11/2016
Tossa näemmä puhuttiin Tsekki-pelistä. Siinä kyllä todellakin kolmosen ollessa kentällä verkko heilui aina iloisesti -harmi että oma. Kolmoskenttä ei myöskään käsittääkseni ole vielä saanut tehtailtua maalin maalia, mikä ei ole hyvä juttu sekään.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.