IL: Jarkko Nieminen toivoo olevansa tositoimissa vuodenvaihteessa

Jarkko Niemistä ei todennäköisesti nähdä liigakentillä vielä tämän vuoden puolella. Kuva: Jussi Ojala

Jarkko Niemistä ei todennäköisesti nähdä liigakentillä vielä tämän vuoden puolella. Kuva: Jussi Ojala
Jarkko Niemistä ei todennäköisesti nähdä liigakentillä vielä tämän vuoden puolella. Kuva: Jussi Ojala

Tampereen Classic jysäytti viime keväänä melkoisen jytkyn, kun seura julkisti ex-tennistähti Jarkko Niemisen pelaajasopimuksen. Toistaiseksi Nieminen ei ole esiintynyt Suomen mestareiden riveissä, vaan sitkeä kantapäävamma on pitänyt miehen poissa kaukalosta.

Nieminen kommentoi nykytilannettaan Iltalehdelle. Tennisässä kertoi vammastaan seuraavaa:

– Olen aina selvinnyt hyvin terveenä, joten on aina tylsä ajatus, että tulee joku remppa. Tämä tuli vielä juuri kun aloitin treenit joukkueen kanssa. Yritin ensin kivun kanssa selviytyä, mutta se paheni. Loppukesästä alkoi kantapää vaivaamaan ja muutaman viikon pyristelin mukana. Sitten oli pakko luovuttaa, vaikka oli paljon intoa, Nieminen kertoi.

Nieminen kertoi vammastaan myös Pääkallo.fi:lle juuri kauden alla. Marraskuun alussa Classic julkaisi tiedotteen, jossa Nieminen toivoi, että olisi täydessä pelikunnossa joulun tienoilla. Nyt aikataulut ovat suunnilleen selvillä.

– Se on pari viimeistä viikkoa ollut selvästi parempi. Täytyy toivoa, että se menisi nyt ohi ja pääsisi joukkueen kanssa treenaamaan. Jos takapakkeja ei enää tule, niin jouluna voisin olla kunnossa ja vuodenvaihteessa tositoimissa, Nieminen uumoili lehdelle.

Kommenttien perusteella Niemisen peli-into on korkealla tasolla, ja pelaaminen ei jää ainakaan asenteesta kiinni.

– Ihan pikkupoikamainen into on päällä. Täytyy pidätellä, että ei mene pitkin seiniä, kun pääsee juoksemaan sinne kaukaloon. Vähän kuin villi ori kesälaitumilla. Intoa ja energiaa on muutenkin urheiluun, mutta nyt se on pakkautunut moninkertaiseksi. Täytyy pitää malttia mukana, että ei mene ihan överiksi, rightin puolen laukoja paalutti.

Classic kohtaa vuodenvaihteen tienoilla (30.12.) LASB:n Lahdessa. Tamperelaisten ensi vuoden ensimmäinen ottelu on 10.1. pelattava huippukamppailu Classic-EräViikingit.

Lue myös:
Kesähaastattelussa Jarkko Nieminen: ”Classic ei laita turistia tai maskottia kentälle”

3 comments

  1. Minä taas toivon että tuo sankari lähtee kävelemään joukkueesta ulos:)

  2. Paluuviite: albion online gold