Divarit

Kaikki pääsarjat palaavat maajoukkuetauolta viikonloppuna – katso aikataulut tästä

11.11.
2016
2 Kommenttia
1
Divarit
Indians isännöi perjantaina TPS:aa. Kuva: Juhani Järvenpää

Indians isännöi perjantaina TPS:aa. Kuva: Juhani Järvenpää

Salibandyn pääsarjoissa pelataan viikonloppuna jälleen täydellä höyryllä. Eritoten lauantai on vilkas pelipäivä.

Perjantaina mitellään kaksi ottelua Espoossa. Indians ja TPS kohtaavat Otahallissa. Indians katkaisi ennen maajoukkuetaukoa kahden ottelun tappioputken kaatamalla LASB:n Lahdessa. TPS taasen nappasi keskiviikkona komean päänahan voittamalla EräViikingit. Espoolaisryhmä on tällä hetkellä viidentenä, kun taas TPS majailee toistaiseksi sijalla kahdeksan. Perjantain toisen ottelun ennakon voit lukea täältä.

M-Team ja PSS mittaavat toistensa pelikunnon lauantaina naisten Salibandyliigassa. Molemmat vaeltavat pienoissa laskusuhdanteessa, sillä M-Team on hävinnyt viimeiset kaksi otteluaan, ja PSS on kärsinyt vahvan alkukauden jälkeen kolme perättäistä tappiota. PSS on sarjataulukon seitsemäntenä ja M-Team sijalla yhdeksän.

Viime kauden päätteeksi Divariin nousseet FBC Turku ja Nurmon Jymy kohtaavat lauantaina ensiksi mainitun kotikentällä miesten Divarin merkeissä. Turkulaisryhmä on aloittanut kauden hyvin, ja majailee tällä hetkellä sarjan nelossijalla. FBC Turulla on alla kolmen ottelun tappioton putki. Jymyn kausi on ollut ennakko-odotuksiin nähden vahva, ja pohjalaispoppoo on osoittanut, että sitä ei voi aliarvioida missään vaiheessa. Viimeisestä neljästä ottelusta se on voittanut kaksi.

Lauantaina väännetään myös miesten Salibandyliigan jumbofinaali, kun Koovee isännöi M-Teamia Tampereella. Molempien alkukausi on ollut murheellinen, ja kummatkin joukkueet ovat voittaneet ainoastaan yhdet ottelut yhdeksästä pelatusta. Kuuden ottelun tappioputkessa oleva Koovee on toiseksi viimeisenä paremman maalieron turvin, ja M-Team pitää tällä hetkellä perää. Nähtäväksi jää nappaako jompi kumpi joukkue kauden toisen voittonsa lauantaina. Tamperelaisille viikonloppu on ekstratärkeä, sillä Koovee kohtaa vielä sijalla 11 oleilevan LASB:n sunnuntaina.

Perjantai 11.11.

Miesten Salibandyliiga
18:30 Indians-TPS Otahalli ISTV
18:30 Oilers-SalBa Tapiolan UH Veikkaus TV

Lauantai 12.11.

Miesten Salibandyliiga
15:00 OLS-Nokian KrP Kastelli
18:00 Classic-Indians Tampere Areena
18:30 Happee-Steelers Jyväskylän monitoimitalo Fanseat
18:30 Koovee-M-Team Spiral-halli

Naisten Salibandyliiga
14:00 Classic-SSRA Tampere Areena
15:45 M-Team-PSS Ruskeasuo 4
18:00 Happee-SB-Pro Palokan koulukeskus
18:00 NST-Koovee Lappeenrannan UT

Miesten Divari
14:00 Karhut-Blue Fox Porin UT
18:00 ÅIF-LeBa SB Sipoo Areena
18:30 FBC Turku-NJ Sport Garden FBC Turun YouTube-tili
18:30 HIFK-NST Ruskeasuo 4

Sunnuntai 13.11.

Miesten Salibandyliiga
18:00 Koovee-LASB Spiral-halli

Naisten Salibandyliiga
14:00 NST-SSRA Lappeenrannan UT
17:00 EräViikingit-O2-Jyväskylä Mosahalli

Miesten Divari
17:00 Loviisan Tor-LeBa SB Loviisan LH

Ottelut joista on tarjolla livelähetys ovat lihavoituina.

Lue myös:
VeikkausTV-ennakko: Oilers ja SalBa palaavat maajoukkuetauolta Tapiolassa

Tulosvetovihje:

Kooveella tärkeä viikonloppu

Synkkää kautta miesten liigassa tarpova Koovee pelaa kaksi kotipeliä viikonloppuna, kun M-Team ja LASB tulevat kylään. M-Teamilla on pahoja maalivahtiongelmia, ja sen luulisi näkyvän tulostaulullakin. Kooveelle kyseessä on pakkovoitto, jos se mielii kömpiä vielä ylemmäs, mutta pystyykö se ottamaan sen?

Pääkallo.fi:n maaliarvio: Koovee 6,7,8-M-Team 3,4,5
Peliaika ja -paikka: la 12.11. klo 18.30, Spiral-halli

Veikkauksen Tulosvetoon >

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Junnu#8
12/11/2016
Ei toimi FBC Turun ytybe lähetys. Tor ottelussa oli sama juttu???
JS
12/11/2016
Viime kerrasta en tiedä, mutta nyt tuli laitevika. "Nettistreamiin tarvittava e-kooderi sanoin sopimuksensa irti juuri ennen pelin alkua". Harmittavaa, mutta kun ilmaiseksi tätä tuottavat, niin eipä tästä kehtaa edes valittaa.

Fanseatin, siis maksullisen kanavan, streami on taas viime peleissä ollut, ainakin minulla, surkeaa. Ainoastaan erätauon äänet tulevat pätkimättä. Heti kun alkavat lähettämään kuvaa, streami pätkii pahasti. Kahden minuutin ajalta tulee streamiä livenä noin 10 sekuntia. Ongelma voi olla omissakin yhteyksissä, mutta käytännössä Veikkauksen, Yle Areenan ja käytännössä kaikki muutkin streamit toimivat ihan hyvin. Onko muilla ollut samoja ongelmia viimeisten 2-3 pelin aikana?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.