Karhut maksoi kalavelat Loviisalle – katso lauantain Divari-tulokset

Benjamin Lepola iski tänään mukavat 2+2 -tehot. Arkistokuva: Jari Turunen.

Miesten Divarissa pelattiin tänään kaksi kamppailua. Loviisan Tor isännöi Porin Karhuja ja Nurmon Jymy ÅIF:ia.

Karhut kokivat 6-5 -tappion viikko sitten Loviisalle, kun heidän viime hetken tasoitusmaalinsa hylättiin ja tulleesta jälkipyykistä Juha Tikalle asetettiin huima 11 ottelun pelikielto.

Tänään Karhut maksoi kalavelat takaisin, kun se haki Loviisasta 8-7 -vierasvoiton. Tasaisessa ottelussa Karhut karkasi tavoittamattomalle karkumatkalle kolmannen erän alussa. Kiristä huolimatta Tor ei päässyt kuin maalin päähän.

Karhujen Benjamin Lepola ja Tuomas Puisto nakuttivat tehot 2+2. Saku Lahtiselle merkattiin 1+2. Loviisan Jonas Hällfors iski pisteet 2+1 ja Jesse Tolvanen antoi kolme maalisyöttöä.

Nurmossa kotijoukkue Jymy näytti jo avauserässä menevän menojaan johtaen 3-0 kahdeksan minuutin pelin jälkeen. Tämän jälkeen seuraavat seitsemän osumaa iski kuitenkin ÅIF, ennen kuin Jymy onnistui kaventamaan lukemiksi 7-4 vasta kolmannen erän alussa.

Nurmolaiset pääsivät jo maalin päähän kolmannen erän puolivälin jälkeen, mutta neljä maalia iskenyt Janne Holopainen kuittasi nopeasti lukemiksi 8-6. Lopussa ÅIF kaunisteli lukemiksi lopulta 10-6.

Holopaisen jälkeen tehokkain ÅIF-nimi oli Jyri Laine lukemin 1+2. Jymylle kahdesti osuivat puolustajat Miko Saarela ja Eetu Sariola.