Kokkolalainen kakkosdivarijoukkue lähtee tekemään ihmettä Suomen Cupin puolivälierissä

Miesten Salibandyliigassa pelaava LASB kohtaa Suomen Cupin puolivälierissä kakkosdivisioonassa pelaavan Kokkolan Nibacoksen. Kuva: Esa Takalo

Miesten Salibandyliigassa pelaava LASB kohtaa Suomen Cupin puolivälierissä kakkosdivisioonassa pelaavan Kokkolan Nibacoksen. Kuva: Esa Takalo
Miesten Salibandyliigassa pelaava LASB kohtaa Suomen Cupin puolivälierissä kakkosdivisioonassa pelaavan Kokkolan Nibacoksen. Kuva: Esa Takalo

TEHO Sport Suomen Cupissa erotellaan jyviä akanoista matkalla kohti tammikuussa pelattavia loppuotteluita.

Naisten Suomen Cupissa seuraavalla kierroksella pelataan jo paikoista loppuotteluun. Välieräparit arvottiin maanantaina.

Ottelupareiksi muotoutuivat:

SSRA (Oulu) – SB-Pro (Nurmijärvi) ja Classic (Tampere) – TPS (Turku).

Kaikki välieräjoukkueet pelaavat Salibandyliigassa.

Miesten Suomen Cupissa jäljellä on kahdeksan joukkuetta, kunhan edellisen kierroksen kamppailu ÅIF – SB Vaasa II saadaan pelattua 6. joulukuuta.

Niin ikään arvotuissa ottelupareissa puolivälierissä kohtaavat:

ÅIF (Sipoo)/SB Vaasa II – EräViikingit (Helsinki)
SPV (Seinäjoki) – Steelers (Hämeenlinna)
Nibacos (Kokkola) – LASB (Lahti)
Classic (Tampere) – Happee (Jyväskylä)

Kokkolalainen Nibacos ja SB Vaasa II pelaavat 2. divisioonaa Pohjanmaan-lohkossa ja sipoolainen ÅIF Divarissa, loppujen ollessa Salibandyliigajoukkueita.

Naisten välierien ja miesten puolivälierien runkopelipäivä on sunnuntai 18.12.
Suomen Cupin loppuottelut pelataan lauantaina 21. tammikuuta.

Teksti: Salibandyliitto

29 comments

  1. Uskon sb 2 peruspelillä åif:n kaatavan, erä viikinkiä vastaan vaaditaan nappi onnistuminen

  2. Nibacoksen numero 64 dominoi kentällä ja myös yössä, kannattaa ottaa tarkkailuun!

  3. Kannattaa kainulaisten olla varuillaan kun kotijoukkueen numerot 50 ja 16 ovat kentällä. Oman sarjansa jäähykuninkaita!

  4. Kannattaa ehkä aloittaa noi vertailut FBC Turkuun vasta sitten kun porukka kaataa edes yhden ykkösdivari/liigajengin. Tähän astihan vastassa on ollut pelkkiä 2-div tai vielä alempana pelailevia jengejä.

  5. No kyl nyt meni loputki koko cupista. Cup Classic -Happee 18.12 ja runkoottelu Classic -Happee 19.12… Steelers-SPV runkoottelu 17.12 ja Cup SPV -Steelers 18.12. Hohhoijaa!!!

  6. Jep. Nibacoksen 64 on kyllä monsteri. Kentällä ja tanssilattialla. Huhujen mukaan myös kuulemma joukkueen kovin naistenmies.

  7. No on tosiaan mielenkiintoista! Evillä esim. liigapelit 17. ja 18.12. Nibacosilla 2-div peli 18.12. , Vaasalla 17.12,. kuten myös ÅIF:llä. Eli miehissä ei varmaan yksikään peli ole ”runkopelipäivänä”. Ketä näitä päiviä liitossa arpoo?

  8. Huhujen mukaan legendaarinen #64 painaa menemään niin kentällä kuin makuuhuoneessakin. Pitäkää silmä kovana tätä liigamattojen partaveistä

  9. Harmi kun kaksi liigajoukkuetta putoaa tässä vaiheessa. LASB selvä suosikki. Toki cupin pelit ovat alemman tason joukkueille kuin Salibandyliiga. Niin vain bonusta. Varsinkin mitä pidempään taival cupissa jatkuu. SPV on Steelersille liian kova. Classic-Happee on varmaankin tiukempi.

  10. Totuus on se että kokkolassa kentillä ja tanssilattioilla on vain yksi kuningas ja se on Tim Chill #8

  11. LASB:lla on mahdollisuus mennä jatkoon tästä parista, jos kokkolalaisten super-jumala #61 (taka)matto-vikke ei ole kuntoutunut otteluun mennessä. Ulkonäöltään ja pelisuorituksiltaan kyseinen punttimake muistuttaa jääkiekon puolelta världens bästa Karlssonia, joten pitäkäähän hatuistanne kiinni, jos tämä peto päästetään irti. Luvassa on sellaista magiikkaa, että David Copperfieldkin kumartaa!

  12. Hei maalaiset lopettakaa jo. Kaikki tietää että olette pellejä mutta pitääkö se täälläkin osoittaa.

  13. Diana Neumann oli ilman rillejä, kuului kolinaa- Nipacos se siinä?

  14. Huhujen mukaan ketään ei kiinnosta teidän jyväjemmareiden numero kuusneloset saati muutkaan.

  15. Huhujen mukaan jyväjemmari ei muutu stadilaiseksi muuttamalla Helsinkiin.

  16. Toivottavasti Mikke Järvi on pelikunnossa! Kokkolassa odotetaan kovasti legendaa parketille! (On meillä massalattia…) Mikke kävi aikanaan Kokkolassa katusähly tourilla, eli ihan ensiesiintyminen täällä!

  17. Kyllähän tämä on ihan selkeästi nipakossi heiniä. Laspin kannattaa tarkkaan vartioida kolmosen oikean laidan maalipyssy Tuomas ”Stamkos” Kinnunen. Vink vink

  18. Voi olla muustaki ku hiekkapaperista perse hellänä ku nipakossi löylyttää #metsurillekyytiä

  19. Nipakossin ykkösen vasenpakki omaa semmosen kiertoranteen että alta pois, vetää vaikka omalta kenttäpuoliskolta jos on sillä tuulella. Ei turhia jakele, varokaa vaa 😉