Divarit

Koovee haki vieraspisteet Oulusta – katso sunnuntain salibandytulokset

27.11.
2016
0 Kommenttia
6
Divarit
Koovee kaatoi SSRA:n sunnuntaina Oulussa. Kuva: Esa Takalo

Koovee kaatoi SSRA:n sunnuntaina Oulussa. Kuva: Esa Takalo

Rankat Ankat emännöi Tampereen Kooveeta sunnuntaina naisten Salibandyliigan ainoassa kamppailussa. Koovee nappasi ottelusta 4-5-vierasvoiton.

Kotijoukkue sai otteluun vahvan alun, ja karkasi 2-0-johtoon. Koovee osui kuitenkin vielä kolmesti avauserässä, ja tauolle lähdettiin tilanteesta 2-3. SSRA oli vahvempi kakkosperiodissa, ja iski kaksi osumaa. Vierasjoukkue maalasi viimeisessä erässä kahdesti, ja piti oman maalin puhteena, joten vieraspisteet matkasivat sunnuntaina Tampereelle.

Kooveen Mia Vallenius maalasi kahdesti. Hanna Puolakka iski pisteet 1+1 ja Johanna Homi tarjoili kaksi maalisyöttöä. Kristiina Tarkiainen torjui 23 laukausta. Kotijoukkueen Hanna Niemelä naulasi kaksi osumaa.

Koovee nappasi toisen perättäisen voittonsa, ja on nyt naisten Salibandyliigan kuudentena. SSRA on voittanut ainoastaan yhden ottelun viimeisestä neljästä kamppailusta, mutta majailee edelleen sarjan nelostilalla.

SB Vaasa kohtasi sunnuntaina ÅIF:n miesten Divarin ottelussa. ÅIF haki Vaasasta vierasvoiton maalein 3-5.

Kamppailun ensimmäinen periodi oli maaliton. Toisessa erässä kotijoukkue johti parhaimmillaan 3-1, mutta viimeiselle kaksikymppiselle lähdettiin lukemista 3-2, kun Jimmy Sved iski pallon maaliin ajassa 39.10. Sipoolaiset vastasivat kaikista kolmannen erän maaleista, joten ÅIF nappasi kolmannen perättäisen vierasvoittonsa.

Vieraiden maaliseppoja olivat kahdesti osuneet Sved ja Atte Huovinen. Huovinen vastasi myös ottelun voittomaalista. Arttu Puska pysäytti 30 laukausta. SB Vaasan Olli Puputti tehtaili pisteet 1+1.

ÅIF:n alkukausi oli hankala, mutta nyt joukkueella on alla neljän ottelun tappioton putki. Samalla sipoolaisryhmä on noussut kahdeksanneksi. SB Vaasa hävisi viikolopun molemmat kotiottelunsa, ja jatkaa toistaiseksi sarjataulukon viidentenä.

Naisten Salibandyliiga:
SSRA-Koovee 4-5 Ottelutilastot

Miesten Divari:
SB Vaasa-ÅIF 3-5 Ottelutilastot
Loviisan Tor-Josba 5-4 ja. Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.